+31 6 14227133 info@trainbeter.nl

Personal training

Werken aan je gewicht, kracht en (mentale) gezondheid? En ben je bereid hierin te investeren? Personal training bij TrainBeter is dan de beste keuze die je kunt maken. Beter trainen heeft niet alleen invloed op je fysieke toestand, ook mentaal sta je krachtiger in het leven.

Personal is Personal

Personal training betekent bij ons ook echt Personal. Zo train je onder begeleiding van een ervaren Personal trainer aan het bereiken en behouden van je persoonlijke doel(en). Je traint daarbij in alle rust, zonder pottenkijkers. Wel of geen muziek op? De airco aan of uit? De training draait om jou, dus gelden jouw wensen.

Persoonlijke doel(en)

Natuurlijk heb je persoonlijke doelen. Je wilt bijvoorbeeld afvallen, spiermassa opbouwen, fitter zijn of revalideren van een blessure. Misschien wil je met wat meer zelfvertrouwen door het leven. Er zijn vast redenen waarom je die doelen nog niet hebt behaald. Welk doel je ook hebt, wij helpen je ze deze keer te behalen én te behouden.

Kennismaking en intake

Tijdens een eerste kennismaking en intake gaan we het o.a. hebben over je interesses, werkritme en ultieme doelen. Geen vragenronde, maar een open gesprek waarin we meer over je te weten komen. Die informatie is voor ons belangrijk om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Eerste training

De eerste training heeft als doel om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw belastbaarheid. We kijken naar kracht, stabiliteit, balans en uithoudingsvermogen. Met die informatie en onze jarenlange ervaring als Personal trainer en coach, maken wij een opzet van het trainingsplan. Waar het in ieder geval om gaat is dat je elke week een beetje beter traint en beter wordt dan je was.

Voedingsadvies

Naast begeleiding in training, geven we voedingsadvies. Je leert om te gaan met jouw specifieke voedingspatroon. Wij geloven niet in vaste voedingsschema’s met vaste maaltijden op vaste tijden. Wel gaan we aan de slag met de producten die je reeds tot je neemt. Vervolgens maken we vanuit daar de noodzakelijke aanpassingen zodat je fitter en gezonder kunt leven. Wij geloven in een lange termijn verandering. Daar heb je tenslotte echt wat aan.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.