Personal Training

Wat is Personal training?

Personal training is 1 op 1 begeleiding waarbij de training volledig gericht is op jou en op jou alleen. Jouw persoonlijke doel staat centraal en je werkt samen met mij om deze op een verantwoorde manier te behalen. Naast het beter leren trainen en het werken aan jouw doel, stimuleer ik een gezonde voeding. Zo krijg je gericht voedingsadvies, gedurende het hele trainingstraject. Ook buiten de trainingen sta ik klaar om je vragen betreffende voeding en training te beantwoorden.

Wil jij optimaal resultaat halen?

Welk programma voor jou het meest geschikt is, hangt af van je doelstelling en ervaring. In een vrijblijvende intake worden alle belangrijke zaken besproken en in een proefles kun je de begeleiding eens ervaren. Ik zet alles op alles om samen met jou het maximale uit je training te halen en zo een optimaal resultaat te bereiken. Je kunt voor een eerlijk en realistisch advies altijd op mij rekenen. 

Aanmelden Personal training   

Het trainen blijft motiverend en uitdagend

Omdat je beter weet waar je op moet letten, blijft resultaat behouden en blijft het trainen motiverend en uitdagend. Veel mensen hebben last van of pijn aan de (lage) rug. TrainBeter heeft veel ervaring met rugklachten en helpt je om er snel en blijvend vanaf te komen. Twijfel je of personal training iets voor jou is? Dan is de try-out de oplossing.

Personal training aan huis

Wil je liever thuis trainen met deskundige begeleiding? TrainBeter heeft de optie om aan huis te trainen. Het benodigde materiaal wordt meegenomen en je kunt dus gewoon vanuit huis aan de slag. Ook met weinig ruimte zorg ik voor een optimale training, waarin het lichaam volledig belast wordt. Alle aandacht is voor jou en er zijn geen onbekenden om je heen die kijken wat je aan het doen bent. Afhankelijk van de ruimte en de weersomstandigheden, is de training binnen of buiten.

Liever in een groep trainen?

Small Group training is dan interessant. Je hebt nog steeds de persoonlijke begeleiding die je graag wilt. Het sporten in een kleine groep is daarnaast gezellig en werkt motiverend. Een ander belangrijk voordeel is dat de kosten worden gedeeld. Onder begeleiding sporten samen met je eigen vrienden of familie? Dat kan ook!

Aanmelden Small Group training