+31 6 14227133 [email protected]

Try-out

Leer in 11 sessies hoe je alles uit de training haalt!

Try-out

Wil je graag starten met Personal training om te werken aan doelen zoals: afvallen, spiermassa opbouwen, strakker worden, conditie opbouwen en klachten verhelpen? Onze Personal training try-out wil je dan absoluut niet missen. Het is de ideale manier om een krachtig resultaat te halen. Bovendien steek je bij ons echt wat op van het trainen. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Waarom TrainBeter?

Oefeningen verkeerd uitvoeren is zonde van de tijd en de energie. Ook is het zonde van het geld dat je betaald om naar een sportschool te gaan. Welk doel je ook hebt, het is belangrijk dat je weet wat je doet. Bij TrainBeter leer je effectief, resultaatgericht en blessurevrij trainen. Dit heeft een positieve invloed op je houding en zelfvertrouwen. Het zal de investering waard zijn!

Leer effectiever trainen met onze speciale Try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Persoonlijke intake

We starten met een persoonlijke intake in ons Personal Fitness Centrum. Tijdens deze eerste kennismaking gaan we het o.a. hebben over je persoonlijke wensen en doelen. Een lichaamsmeting om gewicht, BMI en vetpercentage te bepalen? Dat mag je zelf kiezen. Geen verplichtingen dus.

Na de try-out

Na de Personal training try-out heb je het doel bereikt of ben je goed op weg. Je weet nu hoe je zelf verder komt. Wil je toch graag doorgaan met persoonlijke begeleiding? Dat kan! We hebben verschillende mogelijkheden voor elke portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan Small Group training of Online coaching.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]