+31 6 14227133 info@trainbeter.nl

Try-out Personal training

Leer in 11 sessies hoe je alles uit de training haalt!

Try-out

Op zoek naar een betaalbare Personal trainer in Breda? Wil je bijvoorbeeld afvallen of spiermassa aanmaken? Onze try-out actie wil je absoluut niet missen. Je krijgt 11 keer Personal training. Super voordelig. Samen of alleen te volgen. Bovendien zijn de trainingen flexibel in te plannen.

Over de trainingen

Waarom 11 PT-sessies? Eigenlijk zijn het er 10, maar we geven je er 1 gratis bij. Met de try-out kan je een mooi resultaat behalen. Bovendien bouw je kennis en kunde op waar je echt wat aan hebt in de sportschool. Zo weet je precies wat je moet doen om je behaalde doel ook te behouden.

Leer effectiever trainen met onze speciale Try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Training en voeding

Welk doel je ook hebt, het is belangrijk dat je weet wat je doet. Enige knowhow is wel zo prettig om blessures en plezierverlies te voorkomen. Naast begeleiding in training krijg je van ons voedingsadvies en een handig e-book met tips over effectieve krachttraining.

Inhoud try-out

Met de try-out train je onder begeleiding van onze Personal trainer aan je doel. Je krijgt inzicht in de juiste houding en ademhaling bij oefeningen. Beginner of gevorderd, jong of oud, dat maakt niks uit. Deze speciale Personal training actie is voor iedereen super leerzaam en zinvol.

Intake en startmeting

We starten de try-out met een persoonlijke intake in ons Personal Fitness Centrum. We leren je beter leren kennen en we gaan het natuurlijk hebben over je wensen en doelen. Ook doen we (indien gewenst) een lichaamsmeting om te kijken hoe je er op dat moment voor staat.

Beweeganalyse en trainingsplan

Tijdens de eerste Personal training volgt een beweeganalyse om kracht, balans en stabiliteit te schalen. Zo weten we precies wat de belangrijkste elementen zijn waaraan gewerkt moet worden. Onze gecertificeerde Personal trainer stelt hierbij een trainingsplan voor je op.

Na de try-out

Na de try-out volgt opnieuw (indien gewenst) een meting. Je hebt in ieder geval meer knowhow waarmee jij beter gaat presteren in de sportschool. Wil je graag doorgaan met persoonlijke begeleiding? Dat kan! We hebben verschillende mogelijkheden voor elke portemonnee.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.