+31 6 14227133 [email protected]

Boksen Breda

Boksen Breda, hier wordt regelmatig naar gezocht in de zoekmachine. Dat is natuurlijk niet voor niks. Boksen is goed voor je hele lichaam. Ook is het goed voor het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, coördinatie, evenwicht en reactievermogen. Bij TrainBeter is het mogelijk om onder begeleiding van een deskundige trainer te boksen. Met ons boksen Breda programma kan je lekker stoom afblazen en heb je tegelijkertijd een complete workout.

Effectief en blessurevrij boksen

In het Personal Fitness Centrum van TrainBeter leer je effectief en blessurevrij boksen. Afhankelijk van de persoonlijke wensen kan dit al dan niet in combinatie met specifieke krachtoefeningen. Voor het boksen maken we gebruik van een stootkussen of losse pads. Wil je graag boksen in Breda? Wij bieden bokstraining in Breda aan op een leuke, effectieve en laagdrempelige manier. Je kunt kiezen voor Personal training of begeleiding in een kleine groep (Small Group training). 

Voordelen van boksen

Boksen is zoals je hierboven hebt kunnen lezen een dynamische workout. Door de vele spieren die erbij betrokken zijn is het mogelijk om het lichaam in zijn geheel sterker te maken. Boksen is kracht- en cardiotraining in één. Het zorgt voor een hoge verbranding, het geeft veel energie en is goed voor je zelfvertrouwen. Logisch dat steeds meer mensen uit Breda starten met boksen. Het is weliswaar verstandig een professional in te schakelen. Zo voorkom je een verkeerde techniek en blessures.

Boksen voor iedereen

Nog nooit aan boksen gedaan? Geen probleem, wij begeleiden zowel beginners als gevorderden. We helpen je stap voor stap. Boksen is voor iedereen. Onze Personal coach verzorgt op elk niveau een passende workout. Wat voorop staat is plezier. Wij helpen je daarnaast om zo goed mogelijk te leren boksen. Zo profiteer je optimaal van de voordelen van boksen. Een boks workout als bedrijfsuitje of voor een verjaardagsfeestje? Dat kan! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Try-out actie

 

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Bokstechniek verbeteren
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek ‘’12 tips om effectiever te trainen’’

NU voor €399,-

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]