+31 6 14227133 [email protected]
Waarom TrainBeter - Personal Training, Small Group en bedrijfsfitness

Waarom TrainBeter?

In de afgelopen jaren is een gezonde levensstijl voor steeds meer mensen belangrijk geworden. Op elke hoek van de straat is een sportschool, het aantal Personal Training studio’s is flink gestegen en winkels liggen vol met (gezonde) producten. Het gigantische aanbod zorgt ervoor dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Welke oefeningen moet ik precies doen? Met welk gewicht moet ik trainen? Hoe moet ik de oefening precies doen en hoe vaak? Het ontbreekt nog vaak aan knowhow. Het gevolg is dat oefeningen verkeerd uitgevoerd worden, resultaten uitblijven en de motivatie snel vermindert. Dat is natuurlijk zonde van de tijd, de energie en het geld dat je betaalt om te sporten.

In 2013 is TrainBeter opgericht met een duidelijke missie: mensen beter (effectief en klachtenvrij) leren trainen. Door het goed uitvoeren van oefeningen is er meer trainingseffect, je ontwikkelt de algehele conditie en je houding verbetert. Bovendien is beter trainen leuker en makkelijker vol te houden.

Elk lichaam is anders en vergt een andere trainingsaanpak. We kijken naar de manier van trainen die voor jou het beste werkt. Persoonlijke begeleiding moet meer zijn dan enkel helpen bij bijvoorbeeld afvallen. Bij TrainBeter leer je wat, hoe en waarom.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]