+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie

Uitgebreide behandeling van 60 minuten

Gratis beweegtest

Fysiotherapie

Uitgebreide behandeling van 60 minuten

Gratis beweegtest

Klachten en blessures verhelpen

Fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapeut in Breda? TrainBeter biedt fysiotherapie aan zoals het bedoeld is. Jij staat centraal. Wat houdt dat in?

  • Meer één op één tijd dan de standaard 25 minuten die veelal gehanteerd wordt bij fysiotherapie-praktijken in Breda. Bij ons geldt 60 minuten als standaard behandeling. Altijd en bij iedereen.
  • De oorzaak van je blessure of klacht wordt uitgebreid behandeld.
  • Geen korte uitleg over oefeningen, maar een duidelijke uitleg bij de hele training.
  • Een duidelijk en gepersonaliseerd zelfstandig plan waar je na het behandeltraject mee verder kunt.

✅ 60 minuten

✅ Uitgebreide uitleg

✅ Dry needling

✅ Manueel therapeut

✅ 60 minuten

✅ Uitgebreide uitleg

✅ Dry needling

✅ Manueel therapeut

Jamie Stam

Jamie Stam verzorgt fysiotherapie bij TrainBeter. Je kunt bij hem o.a. terecht voor manuele technieken, dry needling en sportrevalidatie. Jamie is gespecialiseerd in rugklachten, knieklachten en schouderblessures. Naast zijn werk als fysiotherapeut in Breda verzorgt hij ook Personal- en Small Group training en Bootcamp.

 

Nauwe samenwerking

Het team van TrainBeter bestaat enkel uit professionals. Binnen ons Multidisciplinair Centrum wordt er nauw samengewerkt. Wij doen er alles aan om samen met jou te werken aan een blijvende oplossing voor je lichamelijke klachten. En dat op een manier die ook echt werkt voor jou.

Medische fitness

Het is belangrijk om je lichaam te trainen, ook na de fysiotherapie behandelingen. Vind je het lastig dit alleen te doen? Onder begeleiding van onze Personal trainers en Fysiotherapeut kan je veilig en verantwoord trainen in kleine groepen. Met onze medische fitness ben je verzekerd van optimale persoonlijke begeleiding. Zo blijf je fit, sterk en blessurevrij. Liever 1 op 1 begeleiding? In dat geval is onze try-out actie interessant voor je. 

Super flexibel

Fysiotherapeut in Breda nodig die je snel op weg kan helpen? Blijf niet langer rondlopen met je klacht of blessure. Wij zijn ook in de avonden en in de weekenden geopend. Zonder verwijsbrief een afspraak maken? Dat kan! Vraag hieronder direct een afspraak aan voor een gratis bewegingstest.

✅ Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren

Nog vragen? Stuur gerust een bericht.

7 + 13 =

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]