Fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapeut in Breda? TrainBeter biedt fysiotherapie in Breda aan zoals het bedoeld is. Jij staat hierbij centraal. Wat houdt dat in?

  1. Meer één op één tijd dan de standaard 25 minuten die veelal gehanteerd wordt bij fysiotherapiepraktijken in Breda. Bij ons geldt 60 minuten als standaardbehandeling. Altijd en bij iedereen.
  2. De oorzaak van je blessure of klacht wordt uitgebreid behandeld.
  3. Geen korte uitleg over oefeningen, maar een duidelijke uitleg bij de hele training. 
  4. Een duidelijk en gepersonaliseerd zelfstandig plan waar je na het behandeltraject mee verder kunt.

Jamie Stam

Jamie Stam verzorgt fysiotherapie bij TrainBeter. Je kunt bij hem o.a. terecht voor manuele technieken, dry needling en sportrevalidatie. Jamie is gespecialiseerd in rugklachten, knieklachten en schouderblessures. Naast zijn werk als fysiotherapeut in Breda verzorgt hij ook Personal- en Small Group training en Bootcamp.

Nauwe samenwerking

Het team van TrainBeter bestaat enkel uit professionals. Binnen ons Multidisciplinair Centrum wordt er nauw samengewerkt. Wij doen er alles aan om samen met jou te werken aan een blijvende oplossing voor je lichamelijke klachten. En dat op een manier die ook echt werkt voor jou.

Fitness bij TrainBeter

Het is belangrijk om je lichaam te trainen, ook na de fysiotherapie behandelingen. Vind je het lastig dit alleen te doen? Met het volgen van een Personal training of Small Group training traject ben je verzekerd van optimale persoonlijke begeleiding. Zo blijf je fit, sterk en blessurevrij. Voor PT hebben wij een speciaal try-out traject

Over de locatie

Ons Personal Fitness Centrum bestaat uit 2 delen van 90 m2. De begane grond is volledig omgebouwd tot trainingsruimte met krachttoestellen, losse fitness materialen en cardio apparatuur. Op de bovenverdieping bevindt zich een kleedkamer, douche en nog een extra functionele trainingsruimte van circa 35 m2. Kortom: alles omhanden om jou zo goed mogelijk te helpen.

Super flexibel

Fysiotherapeut in Breda nodig die je snel op weg kan helpen? Blijf niet langer rondlopen met je klacht of blessure. Wij zijn ook in de avonden en in de weekenden geopend. Zonder verwijsbrief een afspraak maken? Dat kan! Vraag hieronder direct een afspraak aan voor een gratis bewegingstest.

Afspraak maken