+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie Haagse Beemden

Fysiotherapie Haagse Beemden bij TrainBeter. Het Personal Fitness Centrum is gevestigd in hartje Haagse Beemden. Als je op zoek bent naar een kleinschalige en persoonlijke fysiotherapeut in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een standaardbehandeling hanteren wij één uur. Dat is langer dan veel andere fysiotherapeuten in regio Breda. Meer tijd hebben voor jou als cliënt is wel zo prettig. Afspraak maken? Hier is geen verwijsbrief voor nodig. Je kunt altijd bij TrainBeter terecht.

Behandeling is grotendeels actief

Fysiotherapie is niet alleen massage en een trainingsschema overhandigd krijgen. Massage werkt over het algemeen voor de korte termijn. En met een trainingsschema kan er alsnog van alles misgaan. Althans, dat is onze visie. Wij geloven in actieve behandeling die gericht is op de lange termijn. Dit houdt o.a. in dat je goed leert bewegen. Persoonlijke aandacht speelt hier een essentiële rol in. Spierversteviging moet op een effectieve manier gebeuren. Is er toch massage nodig? Dit kan uiteraard altijd.

Voor elke fysieke klacht

Wij behandelen cliënten met uiteenlopende fysieke klachten. Denk bijvoorbeeld aan schouder, nek- en rugklachten. Jong en oud, iedereen is welkom voor een behandeltraject op maat. De fysiotherapeut werkt op afspraak. Liever in de avond of in het weekend een behandeling? Dat kan. In veel gevallen is er gedeeltelijke of zelfs volledige vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Nog een groot voordeel van Fysiotherapie Haagse Beemden.

 

Altijd persoonlijke begeleiding

Uitbehandeld of naast fysiotherapie Haagse Beemden behoefte aan houvast? Met onze Personal training try-out actie en Small Group training behoud je persoonlijke begeleiding. Ideaal als stok achter de deur. Met onze trainingen werk je altijd in alle rust onder de beste begeleiding. Zo weet je zeker dat je fit en blessurevrij blijft. Dit kan dus individueel en in groepsverband. Ook op het gebied van voeding helpen wij je op weg! We nodigen je graag uit voor een gratis intakegesprek.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]