+31 6 14227133 info@trainbeter.nl

Bedrijfsfitness

Wil je op een verantwoorde manier de gezondheid van jezelf of werknemers verbeteren? Ben je ondernemer en wil je meer uit jezelf halen? Bedrijfsfitness is dan interessant voor jou! Bij TrainBeter kan dit zowel individueel als in groepsverband. Je kunt bij ons o.a. terecht voor reguliere fitness, effectieve krachttraining en workshops over vitaliteit. 

Voordelen bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness is niet alleen leuk en motiverend, het levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit. Meer energie, fysiek en mentaal fit, wie wil dat nou niet? Minder ziekteverzuim en meer stressbestendigheid op de werkvloer is wel zo prettig. Bovendien stimuleert het sporten een goede en gezonde werksfeer binnen elk bedrijf.

Meer motivatie

Zelf naar de sportschool gaan kost veel tijd en energie. Niet iedereen kan die motivatie opbrengen. Zeker niet na een lange werkdag. De drukte in grote sportscholen werkt ook niet echt mee. Onze ervaren Personal trainers corrigeren en motiveren je tijdens het trainen. Zo wordt het sporten leuker en is elke training vele malen effectiever.  

Trainingslocatie

In ons eigen Personal Fitness Centrum heb je niet de drukte van een reguliere sportschool. Bovendien is er alle ruimte om jou of je team optimaal te begeleiden. Liever bedrijfsfitness op een andere locatie? Dat kan! Buiten of op de werkvloer trainen kan ook. Niet elk bedrijf is hetzelfde. Wij werken daarom graag met een oplossing op maat.

Fiscaal voordeel WKR

Met de WKR (werkkostenregeling) kunnen werkgevers een vrije ruimte aanhouden ter grootte van 1,2% van de fiscale loonsom. De werkgever mag dit bedrag onbelast verstrekken aan werknemers. Bedrijfsfitness is een van de bekendste secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de WKR. Momenteel zijn er zelfs plannen om de vrije ruimte in 2020 te verhogen naar 1,7%.

Een vrijblijvende offerte ontvangen voor bedrijfsfitness? Of heb je nog andere vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.