Bedrijfsfitness

Werkgevers en werknemers kunnen een aangepast programma volgen voor het behalen van hun gezondheidsdoelstellingen. Bedrijfsfitness bij TrainBeter betekent sporten met de beste persoonlijke begeleiding. Te denken valt aan Personal training of Small Group training

Waarom TrainBeter?

Helaas traint het overgrote deel van de mensen verkeerd, met alle gevolgen van dien. TrainBeter is gespecialiseerd in het verzorgen van functionele fitness trainingen. Het is dé plek waar mensen effectief leren trainen. De prestaties op het werk gaan vooruit. Er is meer stress bestendigheid. En de mensen zitten lekkerder in het vel. Door samen te sporten, wordt er bovendien gewerkt aan teambuilding. Nieuwsgierig naar de verhalen van anderen? Bekijk enkele ervaringen.

Opstellen vitaliteitsplan

Alvorens er een trainingsplan wordt gemaakt, worden de beginsituatie(s) en de doelstelling(en) van de desbetreffende kandidaat of kandidaten bepaald. Er volgt daarna een lichaamsmeting en beweeganalyse. Tot slot wordt er een vitaliteitsplan opgesteld.   

Alle voordelen op een rij

  • Een uiterst professionele trainer die motiverende omstandigheden creëert
  • Trainingen die aansluiten of de fysieke mogelijkheden
  • Trainingen waarbij de deelnemers daadwerkelijk leren hoe ze effectief trainen (kwaliteit voorop)
  • Trainen op flexibele of vaste tijden
  • Trainen in een centraal gelegen Personal trainingsstudio (van alle gemakken voorzien)

Aanmelden bedrijfsfitness  

Meer informatie over de mogelijkheden rondom bedrijfsfitness of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan hieronder het formulier in. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *