+31 6 14227133 [email protected]

Bedrijfsfitness

Vitaliteit is essentieel voor een optimale gezondheid in het bedrijf en op de werkvloer. TrainBeter verzorgt trainingen, bootcamps en workshops voor bedrijven. Dat kan in onze Privé Gym of op locatie.

Personal Training

Small Group Training

Fysiotherapie

Kennismaking inplannen

Bedrijfsfitness

Vitaliteit is de basis voor een gezond bedrijf. Bewustwording van een gezond eetpatroon en effectief bewegen zijn hierin essentieel. Onze bedrijfsfitness trainingen helpen je om fit, sterk en klachtenvrij in het leven te staan.

Maatwerk

Elke organisatie of ondernemer is anders en daarom werken we uitsluitend met maatwerktrajecten. Het effect van de bedrijfstrainingen is o.a. meer energie, verbeterde lichaamshouding, lekkerder in je vel en beter bestand tegen stress. 

Fiscaal interessant
Maatwerktrajecten
Op locatie mogelijk
}
Meer motivatie
Fiscaal interessant
Maatwerktrajecten
Op locatie mogelijk
}
Meer motivatie

Meer motivatie

De drukte in grote sportscholen kan een belemmering zijn. Met onze Privé Gym ben je verzekerd van rust en ruimte. Je traint onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en haalt altijd het optimale eruit. Het sporten wordt zo veel leuker.

Fiscaal voordeel

Als zelfstandig ondernemer heb je de mogelijkheid om de kosten vanuit het bedrijf op te voeren. In geval van loondienst is er vaak een werkkostenregeling vanuit de werkgever. Zo profiteer je in veel gevallen van fiscaal voordeel.

Trainen is goed, goed trainen is beter

Gemiddeld 5 sterren op basis van 51 Google reviews

Klik hier om alle Google reviews te bekijken.

Kom in contact

Stuur ons een email 

 

5 + 13 =

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]