+31 6 14227133 [email protected]

Kickboksen Breda

Kickboksen Breda zijn populaire woorden in de Google zoekmachine. Het heeft zo zijn redenen dat kickboksen zo in trek is in Breda en omgeving. Kickboks is een total body sport. Je gebruikt het hele lichaam en versterkt alle spieren tijdens de workout. Ook is het geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Dit maakt de sport zo veelzijdig. En dat is nog niet alles. Kickboksen heeft ontzettend veel andere voordelen.

Voordelen kickboksen

Met kickboksen verbeter je de balans en stabiliteit. Ook leer je vaardigheden om jezelf te verdedigen. Het is ideaal als uitlaatklep en goed voor het zelfvertrouwen. Kickboksen levert niet alleen meer energie op, maar het vermindert ook stress. In het dagelijks leven profiteer je natuurlijk ook van deze voordelen. Met ons kickboksen Breda programma krijg je persoonlijke begeleiding van een expert. Je leert dan hoe je veilig en effectief kunt kickboksen. We zijn een kleinschalige sportschool in Breda. In tegenstelling tot veel andere aanbieders train je bij ons in alle rust. Geen pottenkijkers dus. Dat is wel zo prettig.

Effectief leren kickboksen

Kickboksen is goed te combineren met specifieke krachtoefeningen. In ons eigen Personal Fitness Centrum in Breda hebben we een stootkussen, losse pads en krachtapparatuur. Ook hebben we een aparte douche- en kleedruimte. Alles is dus aanwezig voor een prettige beleving. Afhankelijk van je persoonlijke wensen zorgen wij voor een passende training, met of zonder specifieke krachtoefeningen. Onze kickbokstrainer leert je de juiste technieken bij de oefeningen en hoe je blessurevrij kunt kickboksen.

Private Gym Breda

In onze Private Gym in Breda verzorgen we kickbokstraining voor beginners en gevorderden. Jong en oud, iedereen is welkom. We bieden kickboksen Breda aan in de vorm van Personal training en Small Group training. Een bedrijfsuitje of workshop bij ons of extern op locatie? Dat behoort ook tot de opties. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Try-out actie

 

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Techniek verbeteren
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek ‘’12 tips om effectiever te trainen’’

NU voor €399,-

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]