+31 6 14227133 [email protected]

Team

TrainBeter bestaat uit een hecht team van professionele trainers uit Breda en omgeving. Iedere coach heeft eigen specialisatie(s). Naast externe opleidingen hebben alle trainers ook onze interne opleiding gevolgd. Dit om de hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen. We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Bob Verpalen

Oprichter & Trainer 

In 2013 ben ik gestart met TrainBeter. Er werden te veel fouten gemaakt met het trainen en daar wilde ik wat aan doen. Mijn missie was geboren: mensen beter leren trainen. Inmiddels doe ik dit samen met een klein team van deskundige trainers.

Al ruim 8 jaar help ik mensen met allerlei verschillende doelen. Voorbeelden zijn: meer spiermassa, afvallen, rugklachten verhelpen en herstellen van een burnout. Het werken met mensen doe ik met veel passie en energie.

Tijdens de training let ik goed op de manier van bewegen. Het is ontzettend gaaf als mensen aan den lijve ondervinden dat je met een goede trainingstechniek echt het verschil kunt maken. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in onze Privé Gym.

Jamie Stam

Fysiotherapeut & Trainer

In mijn jaren als fysiotherapeut is het me opgevallen dat behandeling vaak passief is en gericht op pijnverlichting voor de korte termijn. Om die reden ben ik in 2019 gestart met New School Fysiotherapie bij TrainBeter.

Waarom deze naam? Ik geloof in een actieve manier van behandelen, die gericht is op de lange termijn en waarbij de cliënt echt centraal staat.

Naast fysiotherapie kan je bij mij terecht voor Personal- en Small Group training.

Tot slot: trainen moet niet alleen effectief, maar ook leuk en uitdagend zijn. Laten we van jouw persoonlijke doel een realiteit maken!

Niels van der Zee

Trainer

Met een vader als fysiotherapeut zat het bewegen er al van jongs af aan in. Niet alleen doen wat goed voor je is, maar ook wat je leuk vindt en motiveert. Dat is me altijd bijgebleven.

Zelf doe ik al 10 jaar aan krachttraining en 5 jaar aan verschillende vechtsporten.

Door de interne opleiding bij TrainBeter en de cursus fitnesstrainer aan de EFAA kan ik mijn kennis en ervaring nog beter op anderen overbrengen.

Alles is mogelijk, ik help je dan ook graag bij het behalen van je doelen!

Martine de Kort - TrainBeter

Martine de Kort

Voedingsconsulent

Na bijna 10 jaar gewerkt te hebben binnen het vakgebied Procurement, vond ik het tijd om me te richten op waar ik echt blij van wordt: gezondheid, beweging en sport!

In 2019 ben ik daarom gestart met de opleiding als voedingsconsulent voor Het 1 op 1 Dieet. Daarnaast ga ik in 2022 starten met de opleiding tot Personal Trainer.

Zelf weet ik maar al te goed dat het niet makkelijk is om op eigen kracht af te vallen en op gewicht te blijven. Je staat er dus zeker niet alleen voor! Ik ben er voor je om je te helpen, begeleiden en motiveren.

Kom jij ons team versterken?

Als teamlid van TrainBeter heb je een passie voor bewegen en gezondheid. Je bent vakkundig, sociaal en ondernemend. Interesse in een rol als trainer, fysiotherapeut of voedingsconsulent? Wellicht ambitie voor een eigen ”TrainBeter” Gym of op zoek naar een ruimte om je eigen klanten te begeleiden? We bespreken de mogelijkheden graag.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]