+31 6 14227133 [email protected]

Team

TrainBeter bestaat uit een hecht team van professionele trainers uit Breda en omgeving. Al onze Personal coaches hebben hun eigen specialisatie(s). Wel hebben we een aantal duidelijke overeenkomsten. Zo zijn we allemaal enorm gedreven, leergierig en betrokken. Het is onze passie om jou te helpen bij het bereiken en behouden van je doel. Elk teamlid doet dit op zijn eigen manier. We werken vanuit ons eigen Personal Fitness Centrum, maar ook extern op locatie. We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan!

Bob Verpalen

Oprichter & Trainer 

In 2013 ben ik gestart met TrainBeter. Er werden te veel fouten gemaakt met het trainen en daar wilde ik wat aan doen. Mijn missie was geboren: mensen beter leren trainen. Inmiddels doe ik dit samen met een klein team van deskundige trainers.

Al ruim 8 jaar help ik mensen met allerlei verschillende doelen. Voorbeelden zijn: meer spiermassa, afvallen, rugklachten verhelpen en herstellen van een burnout.

Tijdens de training let ik goed op bepaalde details. Het is ontzettend gaaf als mensen aan den lijve ondervinden dat je met techniek echt het verschil kunt maken.

Jamie Stam

Fysiotherapeut & Trainer

In mijn jaren als fysiotherapeut is het me opgevallen dat behandeling vaak passief is en gericht op pijnverlichting voor de korte termijn. Om die reden ben ik in 2019 gestart met New School Fysiotherapie bij TrainBeter.

Waarom deze naam? Ik geloof in een actieve manier van behandelen, die gericht is op de lange termijn en waarbij de cliënt echt centraal staat.

Naast fysiotherapie kan je bij mij terecht voor Personal- en Small Group training.

Tot slot: trainen moet niet alleen effectief, maar ook leuk en uitdagend zijn. Laten we van jouw persoonlijke doel een realiteit maken!

Niels van der Zee

Trainer

Met een vader als fysiotherapeut zat het bewegen er al van jongs af aan in. Niet alleen doen wat goed voor je is, maar ook wat je leuk vindt en motiveert. Dat is me altijd bijgebleven.

Zelf doe ik al 10 jaar aan krachttraining en 5 jaar aan verschillende vechtsporten.

Door de interne opleiding bij TrainBeter en de cursus fitnesstrainer aan de EFAA kan ik mijn kennis en ervaring nog beter op anderen overbrengen.

Alles is mogelijk, ik help je dan ook graag bij het behalen van je doelen!

Rick Loonen

Trainer

Al een aantal jaren ben ik actief met het geven van Personal training en coaching op het gebied van voeding.

Op dit moment volg ik de opleiding Integrale Veiligheid aan Avans in Breda. Dit is voor mij goed te combineren met mijn werkzaamheden als trainer. Als teamlid van TrainBeter ben ik flexibel in mijn werktijden.

Ik probeer de trainingen altijd zo leuk, veilig en doeltreffend mogelijk te maken. Mis je de motivatie? Laat mij je dan helpen!

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]