Small Group training

Wat is Small Group training? 

Small Group training is trainen onder de beste persoonlijke begeleiding, in een kleine en vertrouwde groep met gelijkgestemden. Je traint met maximaal 4 personen. Het trainen in een groep is gezellig en werkt extra motiverend. Bovendien worden de kosten gedeeld. 

Aanmelden Small Group   

Inhoud van de training

Afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de deelnemers, wordt de inhoud van de training bepaald. In de meeste gevallen gaat het om een full body training. De trainingen zijn gevarieerd en gericht op effectief trainen. Er wordt getraind op vaste tijden. Kan je een keer niet? Geen probleem, de les is dan in te halen op een andere dag. 

Liever 1 op 1 begeleiding? 

Als je echt gemotiveerd bent om voor maximaal resultaat te gaan, dan is Personal training de oplossing voor jou. De training is in dat geval alleen gericht op jou. Je werkt in alle rust aan persoonlijke doelstellingen. Met 1 op 1 begeleiding leer je een stuk sneller en haal je nog sneller resultaat. Interesse? Meld je dan alleen of samen met iemand anders aan voor de try-out en profiteer van een flinke startkorting. 

Inschrijven try-out