Small Group training

Wat is Small Group training? 

Small Group training is trainen in een kleine vertrouwde groep met de persoonlijke begeleiding die je van TrainBeter kunt verwachten. Je traint in dit geval met maximaal 4 personen. Het samen trainen in een groep is gezellig en werkt extra motiverend. De inhoud van de trainingen zijn net als de andere trainingen erg gevarieerd en altijd gericht op beter trainen.

Gezellig, leerzaam en je deelt de kosten

Afhankelijk van de wensen van de deelnemers wordt de inhoud van de training bepaald. In de meeste gevallen is het een training waarbij het hele lichaam aan bod komt. Zowel kracht, uithoudingsvermogen als mobiliteit wordt getraind. Small Group training is erg leuk om met vrienden en kennissen te doen en heeft als bijkomend voordeel dat je de kosten samen kunt delen.

Hoe ziet het programma eruit?

Bij een Small Group training ben je zoals gezegd met meerdere personen. Dit betekent dat de individuele doelstellingen vaak uiteenlopen. Tijdens een uitgebreide kennismaking en intake worden de wensen besproken en zal ik de inhoud van de training op de wensen afstemmen. Small Group training vraagt wat meer planning. In overleg kan er een vaste dag en tijdstip voor de Small Group training worden ingepland. Met goed weer is het ook mogelijk om buiten te sporten. Er wordt dan in overleg een geschikte buitenlocatie bepaald in de omgeving van Breda. 

Wat zijn de kosten? 

Prijs op aanvraag (voor iedereen toegankelijk). Wil je graag Small Group training maar heb je last van rugklachten of andere blessures? Geen zorgen! Je bent bij TrainBeter op het juiste adres als het gaat om fysieke klachten. Bovendien betaal je hier niet meer voor. 

Inschrijven Small Group training

Liever 1 op 1 begeleiding? 

Als je echt gemotiveerd bent en voor maximaal resultaat wilt gaan, dan is Personal training de oplossing voor jou. De training is dan gericht op jou en op jou alleen. Je werkt in alle rust aan je doelstellingen. Door de 1 op 1 begeleiding leer je een stuk sneller en haal je nog sneller resultaat.