+31 6 14227133 info@trainbeter.nl

Small Group training

Wil je onder professionele begeleiding trainen, maar liever niet 1 op 1? Genoeg van een overdrukke sportschool? Small Group training bij TrainBeter is jou dan op het lijf geschreven. Je traint in een kleine vertrouwde groep met maximaal 6 personen. In ons exclusieve Personal Fitness Centrum is alles aanwezig om je optimaal te begeleiden. 

Persoonlijke doel(en)

Je hebt vast persoonlijke doelen waar je aan wilt werken. Bijvoorbeeld een aantal kilo’s afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon in shape blijven. Er zijn vast redenen waarom je die persoonlijke doelen nog niet hebt behaald. Welk doel je ook hebt, wij zijn de stok achter de deur die je gaan helpen om ze te behalen en te behouden.

Voordelen groepstraining

Bij Small Group training worden de groepen bewust klein gehouden, zodat de Personal trainer je voldoende persoonlijke begeleiding kan geven. Er is veel aandacht voor trainingstechniek, zodat je zo effectief mogelijk kunt trainen. Bovendien is het trainen in een groep met gelijkgestemden nog gezelliger, extra motiverend en voordelig.

Trainen op eigen niveau

Natuurlijk kan je een ander doel hebben dan een andere deelnemer. Net zoals het beginniveau uiteen kan lopen. De Personal trainer zorgt er altijd voor dat de training zo wordt samengesteld, dat je kunt werken op je eigen niveau. Ruimte voor eigen input in de training is er altijd.

Meerdere trainingsmomenten

Small Group training wordt meerdere malen in de week gegeven. Kan je een keer niet vanwege werk, ziekte, kinderen et cetera? Geen zorgen, je kunt dan gewoon inhalen op een ander moment. Zo houd je toch de stok achter de deur en kun je alles uit de training halen.

Voedingsadvies en coaching

Naast Small Group training voorzien we je graag van voedingsadvies. Zit je met bepaalde vragen of loop je ergens tegenaan? Bespreek het dan met je persoonlijke coach. Zo word je bijgestuurd en geholpen richting je gewenste doel(en).

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.