+31 6 14227133 [email protected]

Small group training

Small Group training bij TrainBeter is laagdrempelig en effectief. Onder leiding van een ervaren coach werk je in een kleine groep aan persoonlijke doelen.

Personal Training

Bedrijfsfitness

Fysiotherapie

Kennismaking inplannen

Kleine groep

Wil je goede begeleiding bij het sporten, maar liever geen Personal Training? Genoeg van de drukke sportschool? Genoeg redenen om te starten met Small Group Training bij TrainBeter. Trainen op een vast moment in de week in een kleine groep is ideaal als stok achter de deur.

Persoonlijke doel(en)

Je hebt misschien doelen zoals afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekker in shape blijven. De Small Group Trainingen zijn ideaal om aan persoonlijke doelen te werken. Je hebt een stok achter de deur en haalt altijd het optimale uit de training.

Kleine groepen
Gevarieerde trainingen
Kleedkamer en douche
}
Vaste tijden
Kleine groepen
Gevarieerde trainingen
Kleedkamer en douche
}
Vaste tijden

Voordelen Small Group Training

We houden de groepen bewust klein zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Onze Personal Trainer zal je coachen, stimuleren en motiveren. Sporten in een groep is bovendien gezellig en voordelig.

Trainen op eigen niveau

Je traint bij onze Small Group altijd op je eigen niveau en tempo. De Personal Trainer draagt er zorg voor dat jij traint op de manier die het beste bij jou past. Persoonlijke wensen zijn altijd bespreekbaar. 

Trainen is goed, goed trainen is beter

Gemiddeld 5 sterren op basis van 51 Google reviews

Klik hier om alle Google reviews te bekijken.

Kom in contact

Stuur ons een email 

 

10 + 15 =

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]