+31 6 14227133 [email protected]

Small Group training

Effectief, gezellig en extra voordelig!

Gratis proefles aanvragen

Small Group training

Effectief, gezellig en extra voordelig!

Gratis proefles

Samen sta je sterker

Small Group training

Wil je onder professionele begeleiding trainen, maar liever niet 1 op 1? Train je graag met anderen, maar heb je genoeg van een overdrukke sportschool? Small Group training bij TrainBeter is dan op jouw lijf geschreven. Je traint in alle rust in een kleine groep met maximaal 6 personen.

Persoonlijke doel(en)

Misschien heb je bepaalde doelen zoals afvallen, spiermassa opbouwen of gewoon lekker in shape blijven. Er zijn dan vast redenen waarom je die persoonlijke doelen nog niet hebt behaald. Welk doel je ook hebt, wij zijn de stok achter de deur die je gaan helpen om persoonlijke doelen te behalen én te behouden.

✅ Kleine groep
✅ Extra voordelig
✅ Persoonlijke aandacht
✅ Full body training
✅ Kleine groep
✅ Extra voordelig
✅ Persoonlijke aandacht
✅ Full body training

Voordelen Small Group training

Bij onze Small Group training worden de groepen bewust klein gehouden, zodat de Personal trainer je ook persoonlijk kan begeleiden. Er is extra aandacht voor de juiste trainingstechniek, zodat je zo effectief mogelijk bezig bent. Bovendien is het trainen in een groep extra motiverend, gezellig en voordelig.

Trainen op eigen niveau

Een ander doel dan iemand anders? Geen probleem. De TrainBeter coach draagt er zorg voor dat je kan sporten op jouw eigen niveau en tempo. Er is altijd ruimte voor eigen input in de training. Indien je het fijn vindt voorzien we je naast het trainen van gratis voedingsadvies. 

✅ Klanten geven ons gemiddeld 5 sterren

Nog vragen? Stuur gerust een bericht.

5 + 15 =

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]