+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Rijen

Personal training in de omgeving van Rijen? Het Personal Fitness Centrum van TrainBeter ligt dicht bij de snelweg en is goed bereikbaar vanuit Rijen. Sporten in een private gym heeft meerdere voordelen. Zo train je in alle rust en kan je voor de deur parkeren. Wij werken enkel met gediplomeerde Personal trainers. Een Personal coach van TrainBeter helpt je om op een veilige en effectieve manier te werken aan je persoonlijke doel(en).

Persoonlijk trainingsdoel

Afvallen, spiermassa opbouwen, algehele conditie verbeteren en herstellen van een blessure. Het zijn enkele persoonlijke trainingsdoelen van mensen in Rijen. Om resultaat te halen is het belangrijk dat je het goed aanpakt, welk doel je ook hebt. Met onze methode leer je effectiever trainen. Door oefeningen beter uit te voeren, verbetert je houding en versterken je spieren. Bovendien voorkom je blessures en wordt het sporten leuker! Kortom, een perfecte investering voor de lange termijn.

Personal trainer nodig? Profiteer van een leuke korting en start met de try-out!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Try-out Personal training

Om Personal training voor iedereen in Rijen mogelijk te maken, hebben we een speciale Personal training actie. De try-out bestaat uit 11 PT-sessies in onze privé gym in Breda. Hier is alles aanwezig om je de beste persoonlijke begeleiding te geven. Als naslagwerk krijg je een e-book met tips om effectiever te trainen. Je leert stapsgewijs hoe je het optimale uit de training haalt. Hoe zit het met voeding? Geen zorgen, naast alle trainingstips voorzien we je van persoonlijk voedingsadvies.

Andere trainingsmogelijkheden

Kan Personal training in de omgeving van Rijen alleen tijdens piekuren? Nee. We hebben aparte opties voor Personal training tijdens daluren. Dat is extra voordelig. Wil je liever trainen in een kleine groep en de kosten delen? Denk dan aan Small Group training. Fysiotherapie heeft bij TrainBeter hetzelfde persoonlijke karakter. Geen behoefte aan fysieke begeleiding maar wel behoefte aan een persoonlijk trainingsprogramma? Bekijk dan zeker de mogelijkheden voor online coaching.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]