+31 6 14227133 [email protected]

Personal training tijdens daluren

Werk je onregelmatig of ben je om een andere reden regelmatig vrij in de middag? Het kan lastig zijn jezelf te motiveren om naar de sportschool te gaan. Je hebt misschien wel bepaalde doelen waar je aan wilt werken (afvallen, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, lichamelijke klachten verhelpen, et cetera). Een Personal trainer als stok achter de deur is wel zo prettig.

Onder begeleiding trainen

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Wij hebben de oplossing voor je! Zo kan je bij ons kiezen voor een Personal training daluren abonnement. Je traint dan 1 of 2 keer per week onder begeleiding in ons Personal Fitness Centrum. Wij helpen je om op een verantwoorde manier fit te worden en je doel(en) te behalen en te behouden. Niets of niemand houd je meer tegen.

Extra voordeel

Personal training kent piekuren en daluren. Vanzelfsprekend zijn de piekuren het meest gewild en om die reden ook snel bezet. Dat is bij ons niet anders. Het voordeel van een Personal training daluren abonnement is dat je profiteert van extra financieel voordeel. Wij zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en alles uit de training haalt. Zo heb je meer energie tijdens en buiten je werk.

Wat zijn de daluren?

  • Maandag 11:00 – 15:30 uur
  • Dinsdag 11:00 – 15:00 uur
  • Woensdag 11:00 – 13:30 uur
  • Donderdag 11:00 – 15:30 uur
  • Vrijdag 11:00 – 16:00 uur

Personal training daluren abonnement

  • 1 keer per week = € 150,00 per maand
  • 2 keer per week = € 250,00 per maand

Kennismaking en intake

Tijdens een eerste kennismaking en intake bespreken we je wensen. Het is een open gesprek waarbij we o.a. ingaan op je sport- en medische achtergrond. Met de informatie kunnen wij het trainingsplan nog beter samenstellen. Natuurlijk is een goede klik ook belangrijk. Interesse in een vrijblijvende intake? Neem hieronder dan direct contact met ons op.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]