Online coaching

Voor wie is online coaching? 

Je bent druk met school, stage, werk en de kinderen. Hierdoor is de stap om te sporten extra groot. Toch wil je fit blijven en zeker weten dat je traint op een effectieve manier. Of je woont te ver weg voor persoonlijke begeleiding, maar wilt wel leren trainen als een pro. Online coaching is geschikt voor meerdere mensen! Met mijn online coaching krijg je een persoonlijk trainingsprogramma op maat aangeleverd. Op deze manier heb je een goed houvast voor het trainen in huis of in de sportschool. 

Altijd flexibel 

Je bent niet gebonden aan een dag en tijdstip, evenals plaats. Online coaching is dus flexibel en volledig naar jouw eigen agenda in te delen. Ben je beperkt in belasting en belastbaarheid doordat je bijvoorbeeld last hebt van rugklachten? Ik heb veel ervaring met het verhelpen van fysieke klachten. Een aangepast programma waarmee je fysieke klachten preventief tegengaat, gaat jou enorm op weg helpen! 

Hoe werkt online coaching? 

Het online coaching programma moet volledig op jouw lichaam en situatie afgestemd worden, dus is ook niet bedoelt voor anderen. Om die reden wordt er digitaal of tijdens een persoonlijke kennismaking een vragenlijst ingevuld. Deze bestaat uit een aantal vragen over de medische achtergrond, de sportachtergrond en eventuele bijzonderheden. Tevens kun je op de vragenlijst je persoonlijke wensen en doelen aangeven. Deze zijn belangrijk voor de inhoud van de training. 

Aanpassingen en evaluaties

Uiteraard bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je gebruik maakt van het trainingsprogramma. Tussentijds wordt er geรซvalueerd en worden er waar nodig aanpassingen gedaan. Maandelijks wordt het programma aangepast. Het grote voordeel is dat je de mogelijkheid hebt om het programma met mij door te nemen in de studio. Zo weet je precies wat en vooral hoe je de oefeningen exact moet uitvoeren.

Nog even in het kort

+ Stok achter de deur
+ Persoonlijk uitgebreid voedingsadvies
+ Persoonlijke trainingsschema’s die gratis bijgesteld worden
+ Thuis of in de sportschool trainen
+ Wekelijks online contact / maandelijkse afspraak in de studio bij een nieuw programma
+ Onbeperkt vragen stellen over training en voeding via mail en whatsapp
+ Dagelijkse motivatie via de ”ik train beter” besloten Facebook groep

Actie!

Inschrijven online coaching

Inschrijven

Liever persoonlijke begeleiding?

Als je liever niet zelfstandig traint, dan is Personal training een goede oplossing voor jou. Je traint hierbij alleen en hebt de volledige aandacht tijdens de training. Het trainen in een kleine groep is ook mogelijk. Bij Small Group training heb je toch de persoonlijke begeleiding die je wilt, alleen train je met maximaal 4 personen. Als je het leuk vindt om in een grotere groep te trainen, dan is het inschrijven voor de groepslessen interessant.