+31 6 14227133 [email protected]

Personal Fitness Centrum

In alle rust trainen onder persoonlijke begeleiding

Personal Fitness Centrum

Heb je genoeg van:

  • Extreme drukte in de reguliere sportschool?
  • Lang wachten tot een apparaat vrij is?
  • Het gebrek aan professionele begeleiding?
  • Pottenkijkers tijdens het trainen?
  • Groepslessen waar je een nummertje bent?
  • Aanmodderen met het trainen?
  • Een parkeerplaats vinden?

Door te sporten in ons Personal Fitness Centrum ben je verlost van al deze problemen. De ligging van de locatie is centraal. Er zijn altijd parkeerplaatsen vrij voor de deur. Je traint op afspraak en in alle rust onder begeleiding van een professional. De groepen worden bewust klein gehouden om de kwaliteit te waarborgen. Iedereen kan aan zijn of haar persoonlijke doel(en) werken.

Jamie, Kewin en Bob (van links naar rechts).

Personal is Personal

Personal training betekent bij ons ook echt Personal. Op de eerste plaats willen wij dat je volledig jezelf kunt zijn. We luisteren naar je verhaal. Ook wanneer het minder goed met je gaat. Op de tweede plaats hebben wij alles in huis om je deskundig te begeleiden. Onze Personal trainers en fysiotherapeut zijn professionals die weten waar ze over praten.

Ruimteverdeling

Ons Personal Fitness Centrum bestaat uit 2 delen van 90 m2. De begane grond is volledig omgebouwd tot trainingsruimte met krachttoestellen, losse fitness materialen en cardio apparatuur. Op de bovenverdieping hebben we een aparte intake, kleed, douche – en fysiotherapieruimte. De overige 35 m2 wordt gebruikt als functionele trainingsruimte.

Rustig en vertrouwd

Sporten is niet voor iedereen een favoriete hobby. Wij creëren daarom graag een rustige en vertrouwde sfeer die meer uitnodigt tot sporten. Bovendien helpen onze trainers je om met minder training meer resultaat te halen. Zo houd jij voldoende tijd over voor je hobby’s, gezin en vrienden.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat ver bovenaan ons lijstje. De combinatie van Personal training en fysiotherapie is voor ons ideaal. Alles zit onder één dak en dat is gewoon praktisch. Bovendien kunnen wij je op die manier nog beter helpen. Ons doel is niet om zoveel mogelijk leden te hebben waarvan het merendeel niet komt opdagen. We streven daarentegen naar een groep tevreden, betrokken en actieve sporters. Zo kunnen we onze exclusiviteit beter waarborgen.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]