+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Raamsdonksveer

Personal training in de buurt van Raamsdonksveer? Ons Personal Fitness Centrum in Breda is goed bereikbaar vanuit Raamsdonksveer. Je zit binnen enkele minuten op de snelweg. Het grote voordeel van een private gym is dat je in alle rust kunt trainen met de beste persoonlijke begeleiding. Wij helpen je o.a. met het behalen en behouden van doelen zoals: gewichtsverlies, spiermassa opbouwen, herstellen van een blessure, algehele conditieverbetering en plezier in het sporten.

Effectief trainen

Een groot deel van de mensen in Raamsdonksveer traint onbewust verkeerd. Dat is een van de redenen dat resultaat uitblijft en de motivatie afneemt na verloop van tijd. Door beter (effectief, resultaatgericht en blessurevrij) te trainen, haal je meer uit elke training. Zoals bij elke sport zal je de spelregels moeten leren. Het sporten moet zinvol zijn. TrainBeter leidt mensen op elk niveau op om slimmer te trainen. Weten wat je doet is wel zo handig op de lange termijn.

Starten met effectieve Personal training? Profiteer van onze try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Personal training try-out

Om Personal training voor zoveel mogelijk mensen in Raamsdonksveer haalbaar te maken, hebben wij een speciale try-out actie. Dit traject bestaat uit 11 Personal training sessies onder leiding van een van onze gediplomeerde Personal trainers. Er wordt o.a. gewerkt aan de juiste houding en ademhaling tijdens de oefeningen. Vaak gaat het daar namelijk bij mis. Naast persoonlijke coaching ontvang je ons e-book met handige tips om beter te trainen. Ook krijg je voedingsadvies.

Andere trainingsmogelijkheden

Naast Personal training bieden wij ook andere trainingsmogelijkheden. Zo sport je bij Small Group training in een kleine groep. De kosten worden dan gedeeld en je hebt toch de persoonlijke aandacht die je zoekt. Fysiotherapie wordt op dezelfde locatie verzorgd. Ook hierbij staat het persoonlijke karakter en een effectieve behandeling centraal. Liever coaching op afstand? Onze online coach voorziet je graag van een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Personal training tijdens daluren

Je traint bij ons op afspraak. Dit betekent geen pottenkijkers. Alle aandacht voor jou. Werk je op onregelmatige tijden en ben je in de middag vaak vrij? In dat geval attenderen we je graag op de mogelijkheden v.w.b. Personal training tijdens daluren.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]