+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Gilze

Kies voor effectieve coaching in onze Private Gym!

Personal training Gilze

Wil je graag Personal training in de buurt van Gilze? Onze private gym in Breda is goed te bereiken vanuit Gilze. Sporten bij TrainBeter betekent persoonlijke begeleiding door een gediplomeerde Personal trainer. Elke dag helpen wij mensen met het bereiken en behouden van persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan: afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden, rugklachten verhelpen en de algehele conditie verbeteren. Bovenal moet het sporten weer leuk worden!

Effectief leren trainen

Het is ons de laatste jaren sterk opgevallen dat het overgrote deel van de mensen wel sport, maar dit verkeerd aanpakt. Zo ook in Gilze. Met TrainBeter leren wij mensen beter (effectiever, blessurevrij en resultaatgericht) trainen. Weten wat je doet is belangrijk om resultaat te halen en blessures te voorkomen. Wij zijn van mening dat starten met Personal training een investering moet zijn. Iemand laten trainen is makkelijk. Iemand leren trainen niet. Wij zijn gespecialiseerd in het laatste.

Starten met Personal training? Profiteer van onze try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Try-out actie Personal training

Je denkt vast een godsvermogen te moeten betalen voor Personal training. Goed nieuws, want dat hoeft niet. Wij hebben een speciale Personal training try-out actie voor mensen uit Gilze. Je werkt in 11 sessies onder professionele begeleiding aan je persoonlijke doel(en). Tijdens het traject gaan we aan de slag met een goede houding en ademhaling tijdens oefeningen en krijg je handige voedingstips. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Andere diensten

Kan je bij ons alleen terecht voor Personal training tijdens piekuren? Nee, we hebben ook speciale opties voor Personal training tijdens daluren. Ook Small Group training en Fysiotherapie behoort tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een Personal Fitness Centrum is dat je in alle rust kunt trainen. Geen pottenkijkers dus. Heb je enkel behoefte aan een op maat gemaakt trainingsprogramma? Kies in dat geval voor online coaching. We horen graag wat je wensen zijn.  

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]