+31 6 14227133 [email protected]

Ervaringen personal training

Testimonial Marieke v. Gils:
” Hardlopen was iets waar ik in het begin alleen maar van kon dromen en is nu iets wat zonder pijn gaat ”

Afvallen was de reden dat ik begon met trainen bij TrainBeter, echter was al snel duidelijk dat dit meer een positieve bijkomstigheid zou zijn. Mijn rugklachten waren het grootse obstakel. Bob ging met mij de weddenschap aan dit wel op te kunnen lossen met gevarieerde training. Ik als eigenwijs persoon was het totaal niet met Bob eens en zei dat die klachten niet zo maar over zouden gaan.

Inmiddels ben ik 4 maanden bezig bij TrainBeter en je zou kunnen zeggen dat de klachten zijn geminimaliseerd naar pijn grens 1 (op schaal 1 tot 10). Hardlopen was bijvoorbeeld iets waar ik in het begin alleen maar van kon dromen en is nu iets wat zonder pijn gaat. Naast deze overwinning mag ik ook in mijn handjes klappen over het gewichtsverlies. Door de combinatie van aanpassingen in voeding en het trainen bij Bob, kom ik steeds dichter in de buurt van mijn streef gewicht.

Bob is erg betrokken bij het gehele proces, niet alleen wat er tijdens de training gebeurd maar ook hoe het daarom heen gaat. Hij legt veel aandacht op hoe je oefeningen uitvoert, maar laat je ook kennis maken met de redenen achter deze oefeningen. Waarom je bijvoorbeeld niet met gesterkte knieën mag staan, etc, etc.  Waardoor je snapt waar je mee bezig bent en waarvoor het nou echt goed is. Je zou kunnen zeggen dat het een stukje bewustwording is. Zoals Bob zelf ook zegt, waar andere je laten trainen, leert Bob je wat trainen is. Oprecht, voor alle mensen met rugklachten maar ook met andere fysieke klachten, raad ik TrainBeter aan.

[end-div]


[div id=”carolien” class=”carolien”]

Testimonial Caroline:
” Het resultaat begint op te vallen in de kleine dingen ”

Ik ben bij Trainbeter gekomen toen het eigenlijk duidelijk was dat ik een operatie moest ondergaan. Ik vind het belangrijk om daarvoor fit te zijn en goed in mijn vel te zitten. Toen ben ik op internet gaan zoeken naar een Personal Trainer en kwam ik door een goed verhaal op zijn website bij Bob terecht.

In het begin was ik heel sceptisch en terughoudend maar door zijn eerste kennismaking toch de stap gemaakt en met een try-out begonnen met trainen. Op een goede en kundige manier werden de trainingen in elkaar gezet zodat je altijd uitdaging hebt op je eigen niveau. Zelfs als je veel last hebt van blessures of dingen die je door beperkingen niet kunt. Bob verzint altijd een manier waardoor je toch een bepaalde spiergroep kunt trainen. Hij is niet alleen een trainer die kijkt naar alleen het sporten, hij kijkt naar alle aspecten en past zijn training daarop aan en motiveert je om door te gaan.

Het resultaat begint op te vallen in de kleine dingen. Beter cijfers hoeven niet altijd het doel te zijn, beter in mijn vel zitten daarentegen wel. Ik ben meer energiek dan voorheen. Laatst was de lift stuk en kon ik gewoon de trap nemen een paar verdiepingen hoog met twee zware boodschappen tassen. Dus zelfs als je zelf denkt dat er nooit een mogelijkheid is om weer te gaan sporten of resultaat te behalen in het sporten, dan moet je zeker eens die uitdaging aan Bob geven.

[end-div]

Personal training aanvragen


[div id=”esther” class=”esther”]

Testimonial Esther van de Pol:
” Ik kampte met een knieblessure na een lange wedstrijdloop en ik kreeg het zelf niet voor elkaar om hiervan te herstellen ”

Ik ben bij TrainBeter terecht gekomen via een vriendin. Helaas kampte ik met een knieblessure na een lange wedstrijdloop en ik kreeg het zelf niet voor elkaar om hiervan te herstellen. Samen met Bob ben ik middels een TRY-OUT oefeningen gaan doen die mijn spieren versterken en daarbij wordt gekeken naar de uitvoering van de oefeningen. Voor mij was de conclusie dat ik veel te weinig aandacht schonk aan een goede uitvoering van mijn oefeningen, waarbij mijn ademhaling een grote rol speelt. Door een goede ademhaling worden de oefeningen beter uitgevoerd.

Ik heb inmiddels 10 keer getraind met Bob en elke keer zonder pijn in mijn knie. Ik ben voorzichtig aan weer begonnen met hardlopen daarnaast. Dat voelt weer goed. Voordeel van trainen met Bob als Personal trainer is in mijn optiek dat er niet lokaal wordt gekeken naar je blessure, maar dat het hele plaatje wordt meegenomen. Je krijgt een goede basis mee om zelf verder te trainen of onder begeleiding.

[end-div]


[div id=”carolien” class=”carolien”]

Testimonial Carolien de Jong:
” Wat een aantal weken terug nog niet ging, lukt nu wel! ”

Ik train sinds kort bij Bob omdat ik mij geen raad meer wist met mijn rugpijn. Samen zijn wij op zoek gegaan naar wat ik wel en niet kon binnen het rugklachtenprogramma. Wat een aantal weken terug nog niet ging, lukt nu wel! Wat een verschil merk ik in mijn rug! Langzaam maar zeker voel ik me sterker en fitter worden. Bob leert je niet alleen beter te trainen. Hij laat jou je grenzen op zoeken, daagt je uit, motiveert en stimuleert om toch door te gaan. Ruimte voor een praatje is er altijd. Wat verder erg fijn is, is het vertrouwen wat hij naar je uitstraalt. Zo kreeg ik langzaam weer het vertrouwen en geloof in mijn eigen lichaam terug!

[end-div]


[div id=”mariana” class=”mariana”]

Testimonial Mariana Polling:
” De rugpijn was binnen een paar weken al verdwenen alsook de stijve ledematen ”

Elke ochtend stapte ik zo stijf als een plank en met rugpijn uit mijn bed. Een nieuw matras had ook niet geholpen dus toen een vriendin vroeg of ik de plaats wilde innemen van een trainingsmaatje bij Bob heb ik direct ja gezegd. Ondertussen zijn we een paar maanden verder met de small group training. De rugpijn was binnen een paar weken al verdwenen alsook de stijve ledematen. Fijne bijkomstigheid is ook het gewichtsverlies. Ik ben zo enthousiast over de krachttraining die Bob geeft dat ik volgende week de training twee keer per week ga volgen voor een bepaalde periode!

[end-div]

Personal training aanvragen


[div id=”anniek” class=”anniek”]

Testimonial Anniek Meesters:
” Pas een paar weken aan het trainen met Bob en merk al meteen dat mijn rug- en knieklachten afnemen ”

Ik ben pas een paar weken Personal training aan het volgen bij Bob en merk al meteen dat mijn rug- en knieklachten afnemen. Je leert niet alleen hoe je op een goede manier moet trainen maar ook hoe belangrijk je houding daarbij is. Bob laat je niet over je eigen grenzen heen gaan maar motiveert je om het beste uit jezelf te halen. TrainBeter is een echte aanrader!

[end-div]


[div id=”milan” class=”milan”]

Testimonial Milan van Elshout:
” Mijn rug is echt verstevigd en ik heb er nu veel minder last van ”

Ik ben na een jaar bijna niet sporten in de sportschool op zoek gegaan naar een Personal trainer om mijn motivatie weer omhoog te krijgen en er weer iets van een sportritme in te krijgen. Zo heb ik contact opgenomen met Bob. Ik heb een zwakke rug door een oude blessure. Zo was het bijvoorbeeld voorheen dat ik redelijk veel last had aan het eind van een werkdag of een festival dag.

Na 3 maanden sporten bij Bob heb ik al heel veel vooruitgang geboekt. Mijn rug is echt verstevigd en ik heb er nu veel minder last van. Naast de versteviging van mijn rug zie ik ook veel vooruitgang in mijn kracht en de vorm van mijn lichaam. De trainingen zijn niet alleen elke keer weer uitdagend, maar ook gezellig. Er hangt een relaxte sfeer, waardoor je goed kunt focussen en alle extra energie die er nog in zit er even uit kunt halen! Kortom: hele fijne ervaring met TrainBeter!

[end-div]


[div id=”adam” class=”adam”]

Testimonial Adam van Rijckevorsel: 
” Waar andere trainers je laten trainen, leert Bob je trainen ”

Bob is een betrokken personal trainer en weet als geen ander hoe je oefeningen op correcte wijze uitvoert. Dit lees je ook terug in de ervaringen van anderen. Hij is op een gepassioneerde wijze bezig met de begeleiding. Daarnaast helpt hij je goed met je voeding. Waar andere trainers je laten trainen, leert Bob je trainen. En dat is de investering meer dan waard! Mocht je twijfelen over de keuze van een personal trainer zou ik TrainBeter 100% aanraden!

[end-div]


[div id=”julian” class=”julian”]

Testimonial Julian van Paeschen:
” Met Bob bouw je gemakkelijk een band op, hij is niet alleen geïnteresseerd in het sporten, maar ook in jou ”

Na een aantal keer getwijfeld te hebben, doe ik het wel, doe ik het niet, ben ik toch op zoek gegaan naar een personal coach. Naast het vele werken is het toch fijn als je even je hoofd leeg kunt maken met sporten. Met Bob bouw je gemakkelijk een band op, hij is niet alleen geïnteresseerd in het sporten, ook in jou! In een aantal weken al een paar procent vet en een aantal kilo’s kwijtgeraakt! Bob weet wat hij doet en probeert altijd het beste uit je te halen. Ik heb me al tijden niet zo fit gevoeld, sinds ik bij Bob onder begeleiding ben.

[end-div]

Personal training aanvragen


[div id=”jorrit” class=”jorrit”]

Testimonial Jorrit vd Thillart:
” Door de PT met Bob is mijn conditie op alle vlakken flink verbetert en ben ook zeker van plan deze lijn door te trekken ”

Mountainbiken is een passie van mij. Wegens ziekte heb ik drie maanden niet kunnen sporten en ben een hoop gewicht kwijtgeraakt. Met de herfst en winter voor de deur neemt het aantal dagen om buiten te sporten af, maar ik wilde toch graag weer aan mijn conditie werken en op een verantwoorde manier wat gewicht terugwinnen. Om die doelstellingen te bereiken heb ik besloten te gaan fitnessen naast het fietsen.

Aangezien ik nul ervaring heb met fitness en mijn gezondheid nog altijd niet optimaal was, wilde ik hier niet zonder begeleiding aan beginnen. Dat bleek een goede keuze. Mijn houding was verre van perfect bij het sporten en ik had ook geen goed beeld van mijn eigen belastbaarheid.

Dankzij Bob is het me snel duidelijk geworden hoe cruciaal een goede houding is en ik heb daar dan ook veel daar vooruitgang in geboekt. De trainingen zijn zeer gevarieerd en er zit een goed doordachte opbouw in, wat mij ook weer scherp houdt. Bob weet mij op een prettige manier te motiveren en luistert ook goed naar dingen die ik zelf aangeef. Ook merk ik dat hij er belang aan hecht, dat je zelf leert voelen welke spieren je aan het belasten bent tijdens een oefening. Ik ben me meer bewust wat ik doe en kan mezelf nu beter corrigeren. Door de Personal training met Bob is mijn conditie op alle vlakken flink verbetert en ben zeker van plan deze lijn door te trekken.

[end-div]


[div id=”jeroen” class=”jeroen”]

Testimonial Jeroen Joosen:
” Elke training is anders, uitdagend, afwisselend en je traint toch heel je lichaam wat erg prettig is en zeker niet saai ”

Na een jaar een fitness abonnement te hebben gehad bij een sportschool (waar ik in een jaar tijd misschien 3x ben geweest) dacht ik, ik ga op zoek naar een personal trainer, want dit haalt niks uit voor mij. Ik wilde weer wat fitter worden en moet een stok achter de deur hebben om toch te gaan sporten. Een beetje gaan zoeken op het internet en zo Bob gevonden. Zijn manier van trainen sprak me erg aan en daarna direct ermee begonnen. De eerste weken ging het snel (2x per week trainen) met fitter worden, het verliezen van vet en het opbouwen van spieren.

Momenteel train ik 1x per week. Hierdoor gaat het iets langzamer, maar nog steeds boek je met de methode van Bob vooruitgang. Bob let vooral op je houding en dat je de oefeningen goed uitvoert.  Elke training is anders, uitdagend, afwisselend en je traint toch heel je lichaam wat erg prettig is en zeker niet saai.

[end-div]


[div id=”joyce” class=”joyce”]

Testimonial Joyce de Bruijn:
” Ik hoef nu niet meer te wachten om een oefening te doen en weet veel beter hoe ik de oefeningen goed moet uitvoeren ”

Na een goed gesprek te hebben gehad met Bob, heb ik de stap genomen om Personal training te gaan doen. Ik kon direct terecht en train vanaf de start 2x in de week onder de begeleiding van Bob. Ik voel me een stuk fitter en ik zit lekkerder in mijn vel. Door de combinatie van gezond eten en het beter trainen, zie ik na 8 weken nu zeker resultaat. Tijdens het trainen, doe je veel verschillende oefeningen en dat is fijn omdat je alle spiergroepen gebruikt.

Door de persoonlijke begeleiding gebeurt het trainen heel efficiënt en dat is iets wat ik erg miste in de sportschool. Ik hoef nu niet meer te wachten om een oefening te doen en weet veel beter hoe ik de oefeningen goed moet uitvoeren. Mijn einddoel wil ik behaald hebben voor de zomer van 2017. En het doel is om dan tussen de 50-55 kg te wegen. Nu we 8 weken verder zijn, en ik zo’n 7 kg en 5% vet kwijt ben, is dat een mooi begin!

[end-div]


[div id=”naomi” class=”naomi”]

Testimonial Naomi van Schijndel:
” Ik ben een stuk fitter en voel me ook fitter “

Halverwege september 2015 ben ik begonnen met personal training bij TrainBeter om af te vallen. De keuze voor begeleiding aan huis was en is nog steeds erg fijn voor mij. Bob neemt alle materialen mee, zodat we meteen kunnen starten als hij er is. Elke training bij hem is vermoeiend, maar ik voel me na de training telkens beter in mijn vel.  In het begin veel spierpijn gehad. Gelukkig is dat nu steeds minder of zelfs bijna niet meer aanwezig.

Mijn lichaam is echt gewend geraakt aan de inspanningen en ook mijn tenniswedstrijden hou ik langer vol. Ik ben een stuk fitter en voel me ook fitter. De persoonlijke begeleiding van Bob vind ik heel erg fijn. Hij is aardig en duidelijk in zijn uitleg en helpt mij heel erg goed. Wanneer ik iets lastig vind, legt hij het nog eens uit of laat het zelf nog eens zien. En hij motiveert me om door te gaan.

Voordat ik begon ben ik al iets afgevallen door mijn voeding. Door extra voedingsadvies en de trainingen van Bob, is het afvallen een stuk sneller gegaan. In week 37 ben ik gestart met 1x per week begeleiding en vanaf week 40 met 2x per week begeleiding. Week 50 was een belangrijk moment en bleek dat ik nog eens 15 kilo was afgevallen. Het gaat nog steeds heel goed en ik ben van plan dit vast te houden en te blijven trainen bij Bob.

[end-div]

Personal training aanvragen


[div id=”joelle” class=”joelle”]

Testimonial Joelle Boekhold:
” Door bij Bob te gaan trainen heb ik nu een stok achter de deur en zie ik eindelijk resultaat van het sporten ”

Voordat ik bij Bob ging trainen, probeerde ik al regelmatig in de sportschool zelf te sporten. In het begin ging dit nog goed, maar al snel werd de frequentie steeds minder. Ik had het druk, was moe en kon mezelf niet motiveren om naar de sportschool te gaan. Door bij Bob te gaan trainen heb ik nu een stok achter de deur en zie ik eindelijk resultaat van het sporten. Mijn doel is niet om af te vallen. Wel om meer spiermassa te kweken. Met een verlies van 5% in mijn vetpercentage in 4 weken is dit nu al goed gelukt! Door de personal training en duo training weet ik nu ook hoe ik de oefeningen moet uitvoeren om het beste resultaat te bereiken. Kortom ik ben heel erg tevreden en ga zeker door om mijn doel te behalen!

[end-div]


[div id=”lien” class=”lien”]

Testimonial Lien van Dooren:
” Er wordt goed uitgelegd waarom bepaalde oefeningen belangrijk zijn ”

Ik sport nu ongeveer een maand onder de begeleiding van Bob. Vroeger 12 jaar gedanst alleen sinds ik op kamers ben gegaan heb ik eigenlijk niks meer gedaan. Dus van niet sporten naar twee keer in de week sporten gegaan en ik dacht dat ik hier veel moeite mee ging hebben. Dankzij de goede ondersteuning en uitleg van Bob en de steun van mijn vrienden gaat het nog steeds heel goed!

Elke les is anders en tijdens de small group training doe je veel verschillende oefeningen waardoor je heel je lichaam belast. Bob weet je goed te motiveren en kan goed uitleggen waarom bepaalde oefeningen belangrijk zijn. Hij let ook goed op dat je de oefening correct uitvoert en helpt je wanneer dit niet het geval is. Ik merk dat ik al een stuk fitter ben dan voordat ik begon met trainen en dat allemaal dankzij Bob! Hele fijne ervaringen!

[end-div]


[div id=”marjolein” class=”marjolein”]

Testimonial Marjolein Kusters:
” Het voedingsplan met trainingsschema bieden mij een houvast om tijdens mijn revalidatie sneller fit te worden ”

Ik heb contact opgenomen met Bob voor online coaching, omdat ik 11 november 2014 weer geopereerd ben aan mijn knie. Het gaat om een zware knieblessure en het duurt na de operatie 6 tot 9 maanden voordat ik weer kan voetballen en tennissen. Eerder heb ik deze operatie al gehad en toen merkte ik dat het niet kunnen sporten een grote impact had op mijn lichaam. Mijn gewicht nam toe en ik had minder energie, iets wat ik nu wilde voorkomen!

Het voedingsplan met trainingsschema van Bob bieden mij een houvast om tijdens mijn revalidatie sneller fit te worden en te kunnen blijven sporten. Bob biedt uitstekend maatwerk en heeft goed rekening gehouden met mijn beperkingen. Het digitale fitplan is zo gemaakt dat de knie zoveel mogelijk ontlast wordt en ik toch kan werken aan mijn buik-, bil-, rug- en armspieren. Zijn voedingsschema helpt mij om op gewicht te blijven en naarmate ik weer meer kan gaan bewegen en sporten ook wat gewicht te verliezen. Ik ben goed en snel geholpen en bij vragen of onduidelijkheden, reageert hij altijd snel. Zonder Bob was ik een stuk minder positief mijn revalidatie in gegaan!

[end-div]


[div id=”josianne” class=”josianne”]

Testimonial Josianne de Jongh:
” De combinatie van het trainen met Bob en het hardlopen in mijn vrije tijd is precies wat ik op dit moment nodig heb ”

Ik ben op zoek gegaan naar een personal trainer omdat ik graag wil sporten, maar niet af wil vallen. Wil me energieker voelen, meer spieren opbouwen en in vorm blijven. Al een aantal jaar yoga doe ik aan yoga. Echter heb ik daarbuiten nooit gesport. Persoonlijke begeleiding vind ik dan ook erg belangrijk en daarnaast heb ik iemand nodig die me uitdaagt en motiveert.

Tijdens het intakegesprek heb ik bij Bob aan kunnen geven wat ik graag wil trainen, wat hij bij de eerste training meteen in de praktijk heeft gebracht. Iedere training is anders, hij laat zien dat hij nadenkt over de opbouw van de training, maar ook over het verloop van de trainingen als geheel. Hij neemt de tijd om oefeningen uit te leggen, is rustig en heeft veel aandacht voor je houding. Hij corrigeert en zoals hij zelf al zei zorgt hij er altijd voor dat ik op mijn eigen manier m’n successen boek en tevreden ben na iedere training. Ik ben dan ook zeker van plan om te blijven trainen bij Bob. De combinatie van het trainen met Bob en het hardlopen in mijn vrije tijd is precies wat ik op dit moment nodig heb!

[end-div]


[div id=”wijnand” class=”wijnand”]

Testimonial Wijnand Oudshoorn:
” Ik merk wat het verschil met mijn lichaam doet ”

Ik train nu (anno maart) dik een maand bij TrainBeter. Onder begeleiding van Bob train ik nu een halfjaar 3x in de week. Tijdens dit traject heb ik 1x personal training in de week en volg ik daarnaast voor 2x in de week specifieke trainingsprogramma’s met een trainingsverloop van een maand. Na elke maand stelt Bob het programma bij en brengt aanpassingen aan in oefeningen en intensiteit.

Al na de eerste training merkte ik een overduidelijk verschil. Een verschil dat mij een goed en vooral prettig gevoel gaf. Ik kreeg direct goede tips over mijn lichaamshouding. En dan met name om deze juiste houding toe te passen tijdens oefeningen om deze juist en verantwoord uit te voeren. Hierin helpt en ondersteunt Bob mij nog altijd tijdens de trainingen. Wat betreft mijn zelfstandige trainingen is het erg fijn dat deze aangepast zijn aan wat voor mij het beste is. Ik merk dat ik blijvend vooruitgang boek en dat geeft keer op keer veel motivatie.

Bob geeft in mijn programma’s duidelijke aandachtspunten aan, zodat ik tijdens elke oefeningen goed weet waar ik op moet letten. Ik merk dat ik, ook wanneer ik nu helemaal zelfstandig train, veel meer rendement haal uit mijn trainingen. Ik heb veel meer het gevoel dat ik echt getraind heb. Vrienden en kennissen spreken me positief aan en zien dat ik regelmatig train. Ik hoef er niet mee te koop te lopen. Toch is het erg fijn om te zien dat ook anderen het verschil zien. Ik ben erg trots op mezelf als ik het verschil in de foto’s zie. In combinatie met de goede persoonlijke begeleiding van Bob en de zeer aantrekkelijke kosten is TrainBeter zeker uniek en zou ik het iedereen aanraden.

[end-div]


[div id=”cindy” class=”cindy”]

Testimonial Cindy vd Zwaan:
” Ik deed letterlijk maar wat.. totdat iemand me adviseerde een trainingsplan bij TrainBeter te volgen ”

Voorheen had ik tijdens het fitnessen nooit echt een uitdaging. Ik vond het lekker om in beweging te zijn, alleen ik deed letterlijk maar wat.. Totdat iemand me adviseerde een trainingsplan bij TrainBeter te volgen. Omdat ik toch wel graag verantwoord en wat meer gericht wilde trainen, heb ik contact opgenomen met Bob. Na eerst verteld te hebben wat ik op dat moment aan sport deed en mijn doelen kort te formuleren, had Bob een persoonlijk trainingsplan voor mij opgesteld voor mijn hele lichaam met de nadruk op de buikspieren.

Inhoudelijk waren de oefeningen van mijn trainingsplan direct goed ingeschat op mijn niveau en was het trainingsprogramma erg overzichtelijk. Bij elke oefening stond een plaatje, waarop ik goed kon zien om welke oefening het ging of welk apparaat ik moest gebruiken. Naast de plaatjes stond een duidelijke uitleg vermeld zodat ik goed wist waar ik op moest letten in de uitvoering bij elke oefening. Achteraf ben ik erg blij dat ik de keuze heb gemaakt voor online coaching bij TrainBeter. Het geeft mij een houvast en ik weet nu veel beter waar ik mee bezig ben tijdens het sporten.

[end-div]

Online coaching aanvragen

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]