+31 6 14227133 [email protected]

Rugklachten

Ruim 70% van de bevolking heeft wel eens last van rugklachten. Een deel hiervan (zo’n 25%) gaat ervoor naar de huisarts of zoekt medische hulp. Heb jij rugklachten? Ik help je er graag vanaf te komen. Dat doe ik door je niet alleen te laten zien wat je moet doen, maar vooral ook hoe. Een programma van de fysiotherapeut kan pas werken wanneer je weet hoe je het effectief aanpakt. 

Effectieve krachttraining

Het gaat er dus om dat je leert hoe je de rug op de juiste wijze moet gebruiken. Welke houding neem je bijvoorbeeld aan tijdens een oefening? Effectieve krachttraining draagt bij aan het verhelpen van rugklachten. Ook verbeterd het je lichaamshouding. In het dagelijks leven heb je daar ook profijt van. 

Hoe ga ik te werk?

Na de intake en startmeting kijk ik in een houdingsanalyse waar het exacte probleem zit. De rug bestaat uit veel verschillende spieren en het kan zijn dat een aantal van deze spieren verzwakt zijn of niet goed samenwerken. Ook kijk ik naar de kracht, stabiliteit en mobiliteit in de andere spieren. 

Proefles aanvragen   

Review Mitchel Visser

” Na een plotselinge blessure aan mijn rug waar ik maar niet goed vanaf kwam, ben ik gaan trainen onder begeleiding van TrainBeter. Ik had SPIT en daardoor veel last van mijn onderrug. Ik bleef hier lang last van houden en was eigenlijk juist bang dat het met trainen slechter zou gaan. Onder begeleiding van Bob heb ik weer het vertrouwen en kracht in mijn rug terug gekregen. Dankzij het stimuleren, afremmen, bespreken, beter trainen en analyseren durf ik weer goed te trainen en het oude ritme weer op te pakken. Bob heeft me geholpen mijn rug aan te sterken en me weer top fit te laten voelen. Door de juiste oefeningen en slimme aanpak van de programma’s kan ik er weer voor de volle 100% tegenaan ”

 

[intergeo id=”xYjM”][/intergeo]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]