+31 6 14227133 [email protected]

Effectief afslanken in Breda

Verantwoord afvallen in onze moderne private gym!

Afslanken Breda

Afslanken in Breda? De gecertificeerde Personal trainers van TrainBeter helpen je met effectief en verantwoord afslanken. We hebben een eigen Personal Fitness Centrum waar je in alle rust onder de beste begeleiding werkt aan je persoonlijke doel(en). Welk doel je ook hebt, het is belangrijk dat je het goed aanpakt. Veilige en goede oefeningen helpen de spieren te verstevigen. Meer spierweefsel zorgt voor een hogere verbranding. Krachttraining is dus extra belangrijk bij het afvallen.  

Verantwoord afslanken

Het overgrote deel van de mensen dat wil afslanken in Breda, doe dit niet op de juiste manier. Weliswaar onbewust. Toch is het zonde van de tijd, de energie en het geld. Wil je op een verantwoorde manier afslanken? Start dan met de try-out. We gaan hierbij aan de slag met effectieve krachttraining. Je verhoogt o.a. het calorieverbruik, ontwikkelt een strakker lichaam en verbetert de lichaamshouding. Jong of oud, getraind of ongetraind, iedereen is welkom.

Personal of duo training? Profiteer van de try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Individueel of groepsverband

Je traint altijd op afspraak. Op die manier hebben wij alle ruimte om je optimaal te begeleiden bij het afslanken. Functioneel trainingsmateriaal, een douche en kleedkamer, alles is aanwezig. Je kunt o.a. kiezen voor individuele- en Small Group training. Je kunt bij ons ook terecht voor fysiotherapie. Heb je alleen behoefte aan een maandelijks trainingsprogramma? Kies dan voor online coaching. TrainBeter is er voor iedereen en voor elke portemonnee. Wil je onze begeleiding eerst eens ervaren? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Fitnesscentrum Breda

De private gym heeft een centrale ligging in Breda. Het stadscentrum van Breda is vlakbij en je zit ook binnen enkele minuten op de snelweg. Dat maakt ons fitnesscentrum ook interessant voor bewoners buiten Breda. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen om beter te trainen (effectief, resultaatgericht en blessurevrij). Afslanken wordt dan vele malen makkelijker. Bovendien heeft het allerlei gezondheidsvoordelen en daar heb je de rest van je leven profijt van!

Heb je onregelmatige werktijden en zou je graag willen trainen met een Personal trainer? Ons speciale Personal training daluren abonnement is dan extra interessant!

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]