+31 6 14227133 [email protected]

De privé sportschool van Breda

Effectieve persoonlijke begeleiding bij individuele- en groepstraining

Sportschool Breda

Zoek je een sportschool in Breda waar kwaliteit voorop staat? TrainBeter is de plek waar je geen nummer bent. Wij zijn een kleinschalige sportschool in Breda en werken vanuit een persoonlijke benadering. Onze gecertificeerde trainers helpen je met veilige en effectieve oefeningen. Je leert hoe je alles uit de training haalt. De drukte van de reguliere sportscholen in Breda beu? In ons Personal Fitness Centrum train je in alle rust, zonder pottenkijkers.

Team van specialisten

Of je nu wilt afvallen met Personal training in Breda, herstellen van een blessure met fysiotherapie, gewoon fit wilt blijven met Small Group training, het kan allemaal. Dit is een sportschool in Breda met alles onder één dak. Het team van specialisten werkt nauw met elkaar samen om de best mogelijke begeleiding aan te bieden. Wij zijn dan ook enorm trots dit terug te zien in de ervaringen.

Effectief trainen

Als organisatie onderscheiden wij ons door een duidelijke focus te leggen op effectieve trainingstechniek. Je wordt bij ons niet getraind, je leert trainen. Het overgrote deel van de mensen dat naar een sportschool in Breda gaat, traint verkeerd. Bij TrainBeter brengen we daar verandering in. Je gaat op uiterst effectieve wijze aan de slag met je houding en ademhaling tijdens oefeningen. Met de kennis en kunde die je hier opbouwt kan je uiteindelijk zelfstandig verantwoord trainen.

Centrale ligging

De sportschool heeft een centrale ligging in Breda. Je zit binnen een paar minuten op de snelweg of in het centrum. De locatie is van alle gemakken voorzien. Alle materialen zijn aanwezig om je optimaal te begeleiden. Bovendien hoef je geen parkeerplek te zoeken. Er kan altijd voor de deur geparkeerd worden. Wil je de sfeer eens proeven? Dat kan! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een gratis proefles behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ook interessant indien je onregelmatig werkt of om een andere reden wel eens vrij bent overdag: Personal training tijdens daluren. 

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]