+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Ginneken

Effectieve persoonlijke begeleiding in een exclusieve omgeving

Personal training Ginneken

Personal training in de omgeving van Ginneken? Ons exclusieve Personal Fitness Centrum ligt centraal in Breda en is goed bereikbaar vanuit Ginneken. Elke dag helpen wij mensen met het behalen en behouden van hun persoonlijke doel(en). Denk bijvoorbeeld aan: afvallen, spiermassa opbouwen, herstellen van een blessure en het verbeteren van de algehele conditie. Effectief sporten helpt je om lekkerder in je vel te zitten en een stuk productiever te zijn in het algemeen.

Effectief trainen

In tegenstelling tot andere Personal trainers in Breda leggen wij de focus op een goede trainingstechniek. Je wordt bij ons niet getraind. Je leert trainen. Op dit moment traint het overgrote deel van de mensen in Ginneken verkeerd. Dat gebeurt onbewust. Effectief en veilig trainen is belangrijk om blessures te voorkomen. Bovendien bereik je met minder training, meer resultaat. Starten met Personal training bij TrainBeter betekent echt een investering voor de lange termijn.

Profiteer van de Personal training try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Beleving en kwaliteit

Wij zijn van mening dat Personal training in Ginneken en omgeving betaalbaar moet zijn. De beleving en de kwaliteit moeten zo goed als mogelijk zijn. Sporten in onze private gym heeft veel voordelen. Je traint in alle rust met een gecertificeerde Personal trainer. Parkeren kan voor de deur. Alle materialen zijn aanwezig om je optimaal te begeleiden bij je persoonlijke doel(en). Omkleden en douchen? We beschikken over een aparte kleedkamer en douche.

Andere diensten

Naast Personal training bieden wij ook andere diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan Small Group training (begeleiding in een kleine groep) en online coaching (begeleiding op afstand). Fysiotherapie nodig? Onze gediplomeerde fysiotherapeut heeft zijn eigen behandelruimte boven. Alles zit dus onder één dak. Wel zo prettig. Er wordt enkel gewerkt op afspraak. Personal betekent bij ons echt Personal. Wij zijn dan ook trots op de reviews die we tot nu toe al ontvangen hebben.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]