+31 6 14227133 [email protected]

Afvallen in Breda

Afvallen in Breda? Dat kan bij ons in alle rust. Onze gediplomeerde Personal trainers helpen je met verantwoord afvallen. Wij vinden het belangrijk dat jij weer lekker in je vel zit. Daarom is het zaak dat je weer vertrouwen krijgt in je lichaam. Bij TrainBeter werk je onder professionele begeleiding aan gewichtsverlies. In ons centraal gelegen Personal Fitness Centrum in Breda is alles aanwezig om je optimaal te begeleiden bij het afvallen.

Effectief afvallen

Met onze speciale try-out actie krijg je 11 Personal training sessies met de focus op effectief afvallen. We gaan o.a. aan de slag met krachttraining. Waarom? Sterkere spieren verhogen het calorieverbruik. Je ontwikkelt een strakker lichaam, sterkere botten, een betere lichaamshouding en een gezonde bloeddruk. Dit zijn slechts enkele voordelen. Het is natuurlijk essentieel om bij krachttraining met de juiste techniek te trainen. Vaak gaat het op dat vlak nog mis.

Effectief en verantwoord afvallen? Profiteer van onze try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Afvallen bij TrainBeter

Waarom TrainBeter? Wij leren je om effectief, bewust en blessurevrij te trainen. Weten wat je doet is belangrijk bij het afvallen. Ons motto luidt: trainen is goed, goed trainen is beter. Het overgrote deel van de mensen dat wil afvallen, traint niet goed. Dat is ontzettend zonde van de tijd, maar ook van de energie en het geld. Personal training bij TrainBeter betekent een investering in jezelf. Met het volgen van onze Personal training try-out ga je ontzettend veel opsteken. Beloofd.

Groepstraining en online begeleiding

Naast Personal training bieden wij o.a. Small Group training en Online coaching aan. Mocht begeleiding in een groep of begeleiding op afstand je aanspreken, is dat dus altijd mogelijk. Met een breed aanbod en een team van deskundigen kunnen wij zo veel mogelijk mensen begeleiden bij het afvallen in Breda en omgeving. Zet vandaag nog de eerste stap en vraag hieronder jouw gratis proefles aan.     

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]