+31 6 14227133 [email protected]

ZZP Personal trainer Breda gezocht

Ben jij de ZZP Personal trainer Breda die wij zoeken? Wij zijn in het bijzonder op zoek naar een zelfstandige Personal trainer die zijn of haar business verder wilt uitbouwen. Enerzijds met eigen cliënten en anderzijds met cliënten vanuit TrainBeter. Je kunt in beide gevallen gebruik maken van de faciliteiten van ons Personal Fitness Centrum.

Personal Fitness Centrum

TrainBeter is al ruim 8 jaar actief als Personal trainingsorganisatie in regio Breda. Eigenaar Bob Verpalen begon in 2013 met het begeleiden van mensen aan huis. Inmiddels is er een eigen trainingslocatie waar mensen naartoe komen voor o.a. Personal training, Small Group training, Voedingsadvies, Fysiotherapie en Bedrijfsfitness.

Centrale ligging

Het Personal Fitness Centrum bevindt zich aan de Rat Verleghstraat 118D in Breda. De ligging is centraal. Zo ben je binnen enkele minuten in het centrum van Breda en zit je tegelijkertijd dicht bij de snelweg. Ideaal voor cliënten in en rondom Breda. we hebben twee privé parkeerplekken, maar er zijn voor bezoekers genoeg parkeeropties voor de deur.

Trainingsruimte

De begane grond bestaat uit 90 m2 trainingsruimte. Alle materialen zijn hier aanwezig om cliënten optimaal te begeleiden. Denk aan losse gewichten zoals dumbells en kettebells, maar ook een aantal toestellen. Met een open luik is er nog eens 20 m2 extra buitenruimte. De omgeving geeft bovendien voldoende mogelijkheden voor het verzorgen van bootcamps.

Douche- en kleedruimte

Op de bovenverdieping is er een aparte behandelkamer voor de fysiotherapeut. Wij werken hier nauw mee samen om een nog beter aanbod aan te bieden. Ook is er boven een aparte douche- en kleedruimte. Vooral voor cliënten die voor of direct na het werk komen trainen, is dat handig. Voor het trainen van je eigen cliënten is dat ook prettig. Zie het als een stukje extra service dat je kunt aanbieden.

Wie zoeken wij?

In het bijzonder zijn we op zoek naar een vakman of -vrouw die zijn of haar eigen cliënten begeleidt. Met andere woorden, je hebt de mogelijkheid je bedrijf verder op te bouwen en bent vrij in de invulling van trainingen. In een drukke sportschool Personal training verzorgen is niet altijd fijn. Je diensten verzorgen in een privé gym daarentegen wel. Het straalt meer uit en het werkt vrijer. Bovendien ben je nog steeds eigen baas!

Voor wie geschikt?

Misschien heb je al een trainingsruimte om je cliënten te begeleiden, maar ben je op zoek naar een nieuwe (kleinschalige) locatie in Breda. Het kan ook zijn dat je nu mensen aan huis traint. Het kunnen terugvallen op een eigen locatie biedt dan uitkomst. Je kunt cliënten ontvangen in een mooie ruimte. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dat betekent dus dat je over aantoonbare kennis bezit.

Flexibel in te vullen

Het hebben van een eigen trainingslocatie is behoorlijk kostbaar. Daarom is dit een ideale kans om de kosten laag te houden en toch extra interessant te zijn voor je doelgroep. Er zijn verschillende opties voor de invulling van een overeenkomst. Denk aan een vaste vergoeding of een fee op uurbasis. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we de mogelijkheden verder bespreken.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]