+31 6 14227133 [email protected]

Regelmatig krijg ik een e-mail van een persoon die zich goed kan vinden in de visie en werkwijze van TrainBeter. Hij of zij wilt PT en en leren om maximaal resultaat te halen. Toch komt het nog te vaak voor dat diezelfde persoon de stap niet doorzet. Dit is enorm zonde. In de tijd dat je twijfelt, had je de stap al kunnen zetten en was je nu al een heel eind op weg geweest naar jouw einddoel. Want als je bereid bent om ervoor te gaan en er daadwerkelijk iets voor over hebt, dan bereik je gegarandeerd resultaat met PT. Je wordt op een geduldige en professionele wijze begeleid. Geen onzin diëten, maar wel door jou effectief te leren trainen in combinatie met gezonde en gevarieerde voeding. Eenmaal begonnen, vraag je jezelf af waarom je al die tijd zo getwijfeld hebt.

 

PT

WAT HOUD JE TEGEN OM PT TE VOLGEN?

Als trainer vraag ik mezelf te vaak af wat iemand nu echt tegenhoud. Het klopt dat trainen onder begeleiding meer kost dan een abonnement van €16,- per maand. Wees je er dan wel van bewust dat niemand naar jou omkijkt qua begeleiding, in dezelfde sportschool waar je dit maandelijkse bedrag betaald. En natuurlijk wil jij net als alle anderen zeker weten dat je het goed doet, dat je die oefening wel optimaal uitvoert en dat je een correcte houding aanneemt. Ben je op zoek naar meer houvast en wil je toch blijven trainen in de sportschool? In dat geval kan een trainingsprogramma van TrainBeter je helpen, om de touwtjes in handen te krijgen. De handvatten die hiervoor nodig zijn, worden je aangereikt.

HOE WEET IK WELKE MANIER VAN TRAINEN PAST BIJ MIJ?

Voor veel mensen is PT gewoonweg te duur. Niet de financiële mogelijkheden hebben of een X-bedrag er niet voor over hebben, kan een reden zijn. De vraag is in hoeverre jij wilt dat de training en de trainer gericht is op jou. Zo kun je het juist gezellig vinden om te sporten in groepsverband, waarbij je wel meer persoonlijke aandacht zoekt en de kosten graag deelt met anderen. In dat geval kun je de keuze maken voor Small Group begeleiding, waarmee je gegarandeerd veel meer resultaat haalt, dan het trainen in de sportschool. Andere voordelen zijn: niet vastzitten aan een abonnement. Je kunt gratis kennismaken en je traint wanneer jou dit uitkomt. En je kunt terug vallen op jouw TrainBeter coach, die je helpt met het beter uitvoeren van oefeningen en daarnaast je vragen over voeding beantwoord. Je traint nu gericht en weet waar je het voor doet, jezelf!

DE STAP GEZET, MAAR WAT DAARNA?

Na een intensief begeleidingstraject, waarbij jij de duur en omvang bepaald en TrainBeter de inhoud, ben je goed voorbereid om zelfstandig door te gaan. Indien je graag wilt blijven trainen onder onze begeleiding, kan dit natuurlijk altijd. Je traint weliswaar beter, maar vind het dan toch fijn om extra persoonlijke aandacht te houden. Een groot deel kan de opgedane kennis en ervaring in de praktijk gaan brengen. Je weet nu veel beter hoe je tot een optimale training kunt komen en hoe je jezelf kan blijven uitdagen in de training. En anders kun je dit stukje denkwerk aan ons uitbesteden. In dat geval voorziet TrainBeter jou van programma’s op maat. Mocht je na verloop van tijd weer willen bijspijkeren, dan kun je weer wat sessies afnemen. Jij komt naar ons of wij komen naar jou! Flexibel toch?!

Interesse in een TRY-OUT?

Je leert dan beter trainen in 8 sessies en profiteert bovendien van een leuke korting. Ideaal om kennis te maken met personal training. Het is ook mogelijk iemand mee te nemen. Neem dan contact op.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]