+31 6 14227133 [email protected]

Een enorm deel van de maatschappij gaat meer bewegen, top! Iemand start met de gedachte een enorme stap te hebben gemaakt op weg naar een ‘’gezonder leven’’ en in feite is dat ook wel zo natuurlijk. Helaas weet je niet waar te beginnen en vooral hoe. Je doet de rest na in de sportschool of ziet een filmpje voorbij komen op internet, over wat je zoal zou moeten doen in de sportschool.

Het is mij de laatste jaren sterk opgevallen dat steeds meer mensen onjuist trainen, terwijl ze dat zelf helemaal niet in de gaten hebben. En begeleiding is er helaas niet altijd en overal. De gedachte goed bezig te zijn, zorgt vaak voor (over) enthousiasme. Elke gelegenheid gebruiken mensen om te gaan sporten en er ontstaat zelfs een beetje plezier.

 

trainen

NA VERLOOP VAN TIJD EEN DIPJE                                                  

Toch ervaart een groot deel een dipje, wanneer resultaat of vooruitgang te weinig zichtbaar is. Op dit punt ontstaan er 2 richtingen. De ene richting verliest de motivatie om te gaan sporten of in het ergste geval stoppen ze hun lidmaatschap. De andere richting gaat tegen beter weten in door. In het ergste geval gaan mensen dan minder sporten. Beide gevallen zijn zorgwekkend, omdat echt resultaat achterblijft. Hieruit valt te concluderen, dat het eigenlijk weggegooid geld is.

LAAT JE BEGELEIDEN!

Fit word je niet, door maar wat te doen. Je wordt fit en blijft fit door de juiste tools te gebruiken van een specialist die je verantwoord op weg kan helpen. Dit kan met 1 op 1 begeleiding, maar ook met de juiste digitale coaching technieken. Het is een investering in jezelf om je te laten begeleiden door een specialist, zodat je het uiteindelijk zelfstandig effectief en verantwoord kunt.

Durf jezelf in de spiegel aan te kijken en oprecht jezelf af te vragen of je wel goed genoeg weet hoe je moet trainen. Wil jij net als iedereen weten hoe je echt verantwoord en effectief traint? Trainbeter helpt jou op weg naar zelfstandigheid in het trainen, waarbij je niet meer naar anderen hoeft te kijken, maar puur en alleen naar jezelf! Jij weet hoe je het vanaf nu goed moet doen. Het draait namelijk om jouw voldoening in het trainen en ten slotte om jouw gezondheid!

 

Met de TRY-OUT zorgt TrainBeter dat je in 8 weken beter leert trainen en verbluffend resultaat haalt!

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]