+31 6 14227133 [email protected]

Sportscholen Breda

Sportscholen in Breda zijn er maar zat. Toch is er steeds meer vraag naar kleinschalige sportscholen in Breda. In het Personal Fitness Centrum van TrainBeter werken enkel deskundige trainers. Samen begeleiden wij een klein aantal cliënten. Trainen gebeurt op afspraak en altijd onder professionele begeleiding. Als cliënt werk je dus altijd in alle rust, zonder pottenkijkers. Wat staat centraal? Onze cliënten helpen het optimale uit de training te halen. We leren je precies hoe je veilig en uiterst effectief traint. Fysiotherapie en persoonlijke voedingsbegeleiding, het zitten allemaal onder één dak.

Sportschool voor iedereen

Door ons team van specialisten in Breda kunnen wij helpen met uiteenlopende doelen. Zo ondersteunen wij als sportschool in Breda bij het verhelpen van o.a. rugklachten, het opbouwen van spiermassa, het verlagen van het vetpercentage en algehele fitheid. Of je nu een huismoeder bent of een drukke ondernemer, iedereen is welkom in onze sportschool. Wij gaan uit van jou als persoon en sluiten aan op je persoonlijke wensen.

Oprechte persoonlijke aandacht

Met alleen een trainingsschema ben je niet geholpen. Er gaat helaas nog veel mis met het sporten. Wij geloven meer in oprechte aandacht voor de persoon in kwestie. Onze missie als sportschool in Breda is om cliënten effectief te leren trainen. Dat begint bij een goede basis. Denk o.a. aan het opbouwen van een goede houding of het goed leren ademhalen. Met een goede basis kan er verantwoord opgebouwd worden. Op deze manier kan je uiteindelijk op de beste wijze zelfstandig trainen.

Van alle gemakken voorzien

De sportschool heeft een centrale ligging in Breda. Voor de deur kan er gratis geparkeerd worden. Na de training douchen en omkleden? Dat kan. Alle faciliteiten zijn aanwezig om het zo aangenaam mogelijk te maken voor cliënten. Nieuwsgierig geworden? We informeren je in een persoonlijke kennismaking graag naar de mogelijkheden voor een abonnement in Personal training of Small Group training. NB: een combinatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]