+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Etten-Leur

Klaar om beter te trainen? Start met de try-out!

Personal training Etten-Leur

Personal training in Etten-Leur of omgeving? Ons Personal Fitness Centrum is eenvoudig te bereiken vanuit Etten-Leur. Met het volgen van onze speciale try-out actie pak je flinke korting op Personal training. Het traject bestaat uit 11 PT-sessies. Tijdens de trainingen ga je onder deskundige begeleiding aan de slag met jouw persoonlijke doel(en). Denk bijvoorbeeld aan gewichtsverlies, het opbouwen van spiermassa en conditieverbetering.

Voordelen Personal training

Onder begeleiding trainen van onze Personal trainers heeft meerdere voordelen. Allereerst train je in ons eigen Personal Fitness Centrum. Hier hebben wij alles wat nodig is om jou de beste begeleiding te bieden. Je traint in alle rust zonder pottenkijkers. Er is altijd parkeerplek voor de deur en je hoeft niet te wachten tot toestellen vrij zijn. Na de training douchen? Ook dat kan. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht zoals het hoort. 

Voor iedereen geschikt

Ben je een beginner of al meer gevorderd? Dat maakt niet uit. Iedereen die iets wilt opsteken is welkom bij ons. Wij vinden het belangrijk dat je effectief leert trainen en alles uit de training haalt. Het verbeteren van de techniek is belangrijk om blessures te voorkomen. Ook helpen we je op weg met voeding. Het e-book met tips om effectiever te trainen is extra handig als naslagwerk. Na de try-out heb je alle kennis en kunde in huis om zelfstandig verder te trainen.

Ander soort begeleiding

Na de try-out nog steeds behoefte aan een stok achter de deur? Dat kan natuurlijk. Naast Personal training bieden wij o.a. Small Group training en online coaching aan. De kosten worden daarmee nog eens verlaagd. Zo is het voor iedereen in Etten-Leur mogelijk om begeleiding te krijgen van onze experts. Ons streven is om zoveel mogelijk mensen in Etten-Leur te helpen met beter trainen. Ben jij klaar voor de start?

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]