+31 6 14227133 [email protected]

Personal trainer Breda gezocht

Gezocht: Personal trainer Breda. Ben jij de persoon die wij zoeken? In het Personal Fitness Centrum werken we met een klein team van zelfstandige Personal trainers uit Breda en omgeving. En wij zoeken nieuwe Personal trainers op ZZP basis. Met een trainingsruimte van 90 m2 hebben wij alle ruimte om met meerdere trainers op hetzelfde moment te werken.

Trainingsruimte van 90m2

Van cardio apparatuur en klein fitness materiaal tot een squat- en bench press rek, alles is op de begane grond aanwezig. De trainingsruimte is voorzien van een airco die koelt en verwarmt. Met een open luik is er bovendien 20 m2 extra buitenruimte om te trainen. Voor een Personal trainer geeft dat mogelijkheden om niet alleen binnen, maar ook buiten te trainen.

Ontvangst/kleed- en doucheruimte

Op de bovenverdieping (ook 90 m2) is er een aparte douche- en kleedruimte. Die luxe is wel zo prettig voor de cliënt. Boven bevindt zich ook een koffie/thee corner, een fysiotherapie behandelruimte (o.a. voor massages) en een kantoorruimte. Ideaal om nieuwe cliënten dus boven te ontvangen.

Private Gym Breda

Bezoekers en trainers kunnen altijd gratis parkeren voor de deur. Eigenlijk kan de ligging van de Private Gym in Breda niet beter. Het fitnesscentrum bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Breda en je zit ook zo op de snelweg. Voor cliënten die buiten Breda wonen is dat wel zo prettig om bij ons te komen trainen.

Voor wie geschikt?

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar iemand die echt verder wil groeien als Personal trainer in Breda en omgeving. Je hebt de mogelijkheid zowel eigen cliënten als cliënten van ons te trainen. Je bent niet alleen onderdeel van een deskundig team, je krijgt ook echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We bieden zelf ook een interne Personal trainer opleiding aan waarin je meer leert over effectief trainen.

Afspraak maken

Klinkt het bovenstaande als muziek in je oren? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Je krijgt dan een goede impressie van de ruimte beneden en boven. Ook kunnen we de mogelijkheden bespreken voor de invulling van een samenwerking.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]