+31 6 14227133 [email protected]

Personal Group training

In een kleine groep onder begeleiding werken met je persoonlijke trainingsprogramma

Personal Group training

Personal Group training is persoonlijke begeleiding in een kleine groep (max 4 personen). In tegenstelling tot Small Group training ga je aan de slag met je eigen trainingsprogramma. Je krijgt dat trainingsschema van ons. Zo werk je onder professionele begeleiding aan je persoonlijke doel(en) en profiteer je toch van de groepsvoordelen.

Voor wie geschikt?

Personal Group training is geschikt voor iedereen die meer uit de training wilt halen en behoefte heeft aan sturing. Er zijn verschillende redenen om te starten met Personal Group training bij TrainBeter. Enkele voorbeelden zijn:

  • Jezelf onvoldoende kunnen motiveren om naar de sportschool te gaan
  • Tegen een plafond aanlopen met je eigen trainingsprogramma
  • Behoefte hebben aan training met gelijkgestemden
  • Je hebt last van klachten of pijntjes waar je definitief mee wilt afrekenen

Uitgebreide intake

Om jouw trainingsprogramma voor de Personal Group training zo goed mogelijk samen te stellen, starten we met een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek kijken we o.a. naar je sport- en medische achtergrond en persoonlijke doel(en).

Effectieve training

Zoals je van ons mag verwachten, ligt de focus op effectieve training. De juiste trainingstechniek staat hierbij centraal. Je wordt hierbij persoonlijk gecorrigeerd en gemotiveerd. In ons Personal Fitness Centrum hebben we alles omhanden om je optimaal te begeleiden. De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde Fysiotherapeut. De inhoud van de training is als volgt opgebouwd:

  • Warming-up: 5 minuten fietsen of lopen
  • Specifiek trainen: 30 minuten trainen met jouw eigen trainingsprogramma
  • Algemeen trainen: 20 minuten gezamenlijke oefeningen
  • Cooling-down: 5 minuten fietsen of lopen

Specifiek trainingsdeel

De opzet van de training lijkt veel op die van andere trainingsmethodes. Toch is er een belangrijk verschil. Dat verschil is vooral gerelateerd aan het specifieke trainingsdeel. Specifiek trainen betekent bij ons dat je ook echt aan de slag gaat met oefeningen die specifiek voor jou zijn. Daar hoort een goed opgebouwd en doordacht trainingsprogramma voor jou bij.

Trainingsmomenten

Wekelijks zijn er twee Personal Group trainingen. Het gaat om de volgende dagen en tijden:

  • Maandag 19:30 – 20:30 uur
  • Vrijdag 18:30 – 19:30 uur

Mocht je beide momenten niet kunnen is het mogelijk om op een andere dag aan te sluiten. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag wordt ook groepstraining gegeven.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]