+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie Teteringen

Fysiotherapie in de omgeving van Teteringen? TrainBeter bestaat uit een team van experts op het gebied van fitness, voeding, gedrag en fysiotherapie. In ons eigen Personal Fitness Centrum vlakbij Teteringen kunnen wij cliënten optimaal begeleiden bij een hersteltraject. Een standaard fysiotherapie behandeling duurt één uur, wat langer is dan veel andere fysiotherapeuten in Teteringen. Voordelen zijn: meer persoonlijke aandacht, een luisterend oor en actieve behandeling.

Effectieve spierversteviging

Wat bedoelen we met actieve behandeling? Rust en massage kan helpen. Toch is dit vaak pijnbestrijding voor de korte termijn. Net zoals een trainingsprogramma niet de oplossing is voor je klachten. Om op de lange termijn helemaal blessurevrij te worden, moet er meer gebeuren. Wij onderscheiden ons door gericht aan de slag te gaan met spierversteviging. Een fysiotherapeut die je effectief leert bewegen, daar heb je echt wat aan. Wij maken hier tijd voor.

Flexibel te plannen

Elke dag helpen wij mensen uit Teteringen bij het verhelpen van fysieke klachten. Te denken valt o.a. aan nek, rug- en schouderklachten. Voor een fysiotherapie behandeling heb je geen verwijsbrief nodig. Gedeeltelijke of zelfs volledige vergoeding van de behandelingen? Ook dat is mogelijk. Onze fysiotherapeut werkt zelfstandig op afspraak. Op een doordeweekse avond of in het weekend een behandeling plannen? Dat kan!

Begeleiding na hersteltraject

Naast fysiotherapie Teteringen verzorgen wij ook Personal training en Small Group training. Voor het behoud van een fit en sterk lichaam zijn deze trainingen ideaal om te volgen. Ook na het hersteltraject. Een stok achter de deur bij blessurepreventie is wel zo prettig. Bij deze trainingsvormen schenken we ook aandacht aan je voedingspatroon. Geen strenge eetschema’s, maar handige adviezen die je direct kunt toepassen.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]