+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie en Personal training in Breda

Starten met Personal training, maar houden fysieke klachten je tegen? Al eerder fysiotherapie in Breda gehad, maar had dat niet het gewenste resultaat? Bij TrainBeter bieden we een unieke combinatie van fysiotherapie en Personal training in Breda. Het gaat om moderne fysiotherapie met behandelingen die afgestemd zijn op jou als persoon. Een behandeling duurt een volledig uur. Wij gaan niet voor de quick fix, maar voor een verandering waar je de rest van je leven plezier aan hebt.

Effectief trainen

Niet bij elke blessure is ‘’rust nemen’’ de beste oplossing. Trainen is effectief bij bijna alle spierblessures. We hebben het dan wel over ‘’goed trainen’’. Hier gaat het vaak bij mis. Het is onze specialisatie om jou te helpen met veilige en effectieve oefeningen. Belangrijk is dat jij zoveel mogelijk kunt blijven doen. Wij geloven in onze combinatie van fysiotherapie en Personal training in Breda. Bovendien werken wij vanuit ons eigen Personal Fitness Centrum waar alles omhanden is.

Belangrijkste voordelen

Wat levert de combinatie van fysiotherapie en Personal training in Breda jou op? Er zijn meerdere voordelen op te noemen. De belangrijkste zijn: minder pijn, verminderde depressie, sterkere botten en banden, meer spiermassa, beter (seks)leven, verbeterd(e) hart/vaten, meer longinhoud, lager cholesterol en een betere bloeddruk. Al deze gezondheidseffecten hebben ook weer een positief gevolg. Zo heb je meer vertrouwen en een lichaam dat je altijd al wilde hebben.

Vergoeding zorgverzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? In dat geval is er gedeeltelijke of volledige vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. In geval van een natura polis kan er al met een minimale investering gewerkt worden aan een pijnvrij leven. Bij een restitutie polis krijg je een vast bedrag per jaar of wordt er een vast aantal behandelingen vergoed. Dit maakt onze unieke combinatie van fysiotherapie en Personal training extra goed betaalbaar.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]