+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie Breda

Fysiotherapie in Breda nodig? Wij zijn een kleinschalige organisatie en hanteren 60 minuten voor een standaardbehandeling. Dat betekent dat wij meer één op één tijd garanderen dan standaard fysiotherapiepraktijken in Breda. In de behandeling wordt de oorzaak van je klacht of blessure uitgebreid behandeld.

Actieve behandeling

Wij geloven in actieve behandeling. Rust en massage kan ontspannend werken. Toch is dat veelal voor de korte termijn. Tijdens onze fysiotherapie behandelingen gaan wij juist aan de slag met spierversterkende oefeningen. Het gaat nog te vaak mis met de uitvoering van oefeningen. Wij zijn expert in trainingstechniek en helpen je met veilige en verantwoorde oefeningen

Personal Fitness Centrum

Ons Personal Fitness Centrum heeft een centrale ligging in Breda. Personal betekent bij ons ook echt Personal. Je werkt onder persoonlijke begeleiding in alle rust aan het verhelpen van je blessure of klacht. Met een trainingsruimte van ruim 120 m2 en onze expertise op het gebied van trainingstechniek kunnen wij je ook snel en blijvend van die klachten afhelpen.

Rug, knie- en schouderklachten

Onze specialisaties zijn het verhelpen van rugklachten, knieklachten en schouderblessures. Manuele technieken, dry needling en sportrevalidatie zijn voorbeelden van fysiotherapie Breda zoals wij deze aanbieden. Samen met jou werken we aan een blijvende oplossing voor je lichamelijke klachten. Dat doen we alleen op een manier die ook echt preventief werkt voor jou.

Voordelen fysiotherapie Breda

Je kunt zonder een verwijsbrief een afspraak maken bij ons. Ook zijn wij in de avonden en in het weekend geopend, waardoor je altijd terecht kunt. Fysiotherapie in Breda nodig? Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een gratis beweegscreening.

Begeleiding na behandeling

Na het behandeltraject krijg je een duidelijk en gepersonaliseerd plan waar je mee verder kunt. Heb je toch behoefte aan een stok achter de deur en een professional die met je meekijkt? Wij bieden zowel Personal training als Small Group training aan in ons Multidisciplinair Centrum. Zo werk je aan het behouden van een fit en blessurevrij lichaam.     

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]