+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie Bavel

Fysiotherapie in de omgeving van Bavel? Het Personal Fitness Centrum van TrainBeter is eenvoudig te bereiken vanuit Bavel. Fysiotherapie is een van de diensten die wij aanbieden. Persoonlijke aandacht in een prettige omgeving, daar geloven wij in. In tegenstelling tot veel andere fysiotherapie aanbieders in Bavel hanteren wij standaard 60 minuten voor een behandeling.

Meer persoonlijke aandacht

Met meer één op één tijd kunnen wij meer doen dan andere fysiotherapeuten in en rondom Bavel. De oorzaak van een klacht of blessure wordt uitgebreid behandeld. Weliswaar ben jij zelf niet de klacht of blessure. Daarom vinden we het belangrijk te weten wie jij bent als persoon. Als we je wat beter kennen, kunnen we je ook beter helpen. Dat begint in een omgeving met mensen waar je echt jezelf kunt zijn. Daar doen wij elke dag ons uiterste best voor.

Doelgerichte oefeningen

Rust en massage kan op de korte termijn zeker helpen bij klachten en blessures. Hoe zou het alleen zijn als je op de lange termijn echt blessurevrij bent? Om dat te bewerkstelligen moet meer gebeuren. In onze trainingsruimte beneden gaan we daarom ook aan de slag met doelgerichte oefeningen. Effectief leren bewegen is wel zo belangrijk om baat te hebben bij een oefening. Wij gaan je hier stap voor stap in begeleiden.

Voordelen fysiotherapie bij TrainBeter

Dagelijks helpen we mensen uit Bavel bij het verhelpen van o.a. rug, knie- en schouderklachten. We gebruiken hier verschillende methodes voor. Groot voordeel is dat je geen verwijsbrief nodig hebt voor onze fysiotherapie. Ook is er gedeeltelijke of volledige vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk. Een afspraak is makkelijker in te plannen omdat wij op afspraak werken. Fysiotherapie op een doordeweekse avond, tijdens daluren of in het weekend? Het kan allemaal.

Personal- en Small Group training

Na een fysiotherapie traject toch nog behoefte aan een stok achter de deur? Met onze Personal training en Small Group training blijf je verzekerd van de beste begeleiding. We blijven aansturen op technisch goed trainen en bij vragen heb je een direct aanspreekpunt. Binnen onze Private Gym werken we nauw met elkaar samen. Daardoor kunnen we mensen goed helpen en scoren we gemiddeld een 9.8 bij onze cliënten.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]