+31 6 14227133 [email protected]

TIP 1 = MOMENT

Kies het juiste moment om af te vallen. Wees ervan bewust dat afvallen veel aandacht kost en het vergt de nodige discipline. Als je een stok achter de deur nodig hebt en iemand die je hierbij goed kan helpen, staan wij altijd klaar voor je!

TIP 2 = GELEIDELIJK AFVALLEN

Probeer geleidelijk af te vallen. Dit betekent een halve tot 1 kilo per week. Meer afvallen is mooi, maar vaak een stuk moeilijker vol te houden. Iedere week een beetje afvallen, is een stuk gezonder. Op deze manier kan je lichaam makkelijker wennen aan het feit dat je afvalt.

 

verantwoord afvallen

TIP 3 = MINDER ETEN

Eet minder en gezonder dan nu het geval is. Minder eten lukt een stuk beter, wanneer je op regelmatige tijden rustig en met aandacht eet. Maak eten een prioriteit.

TIP 4 = WEINIG VET, SUIKER EN ALCOHOL

Beperk producten met veel vet, suiker en alcohol. En kies in geval van producten met vet, voor producten met onverzadigd vet, i.p.v. producten met veel verzadigd vet.

TIP 5 = GEVARIEERD ETEN

Begin met gevarieerd eten en blijf dit doen. Op deze manier krijg je, ook tijdens het afvallen, genoeg onmisbare voedingsstoffen binnen. Probeer ook eens nieuwe dingen, je staat versteld wat allemaal lekker en gezond is!

TIP 6 = VOLDOENDE BEWEGING

Zorg voor voldoende beweging. Bewegen helpt calorieën te verbranden, maar helpt ook om je aangepaste voeding op deze manier beter vol te houden. Met voldoende beweging blijf je ook na het afvallen beter op gewicht. En dat wil je natuurlijk!

TIP 7 = KRACHTTRAINING

Zorg voor voldoende krachttraining. Krachttraining zorgt voor sterker spierweefsel. En met meer spierweefsel, verbrand je meer calorieën. En meer kracht, zorgt voor meer zelfvertrouwen!

 

 

Wil je nog meer specifieke tips of heb je nog andere vragen?

Laat hieronder je reactie achter of neem contact met ons op!

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]