+31 6 14227133 [email protected]

Sportspecifieke training

Wordt nog beter in jouw tak van sport

Sportspecifieke training

Wil je als sporter jouw prestaties verbeteren op het veld of in de zaal? Of heb je last van terugkerende blessures? Sportspecifieke training bij TrainBeter zorgt ervoor dat je beter wordt in wat je doet. Sportspecifieke krachttraining is zeer effectief voor de meest uiteenlopende sporten. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, tennis, hockey, basketbal en klimmen.

Trainingsdoel(en)

Sterker, explosiever, sneller en krachtiger worden. Dit zijn een aantal resultaten die behaald kunnen worden. Sportspecifieke training heeft daarnaast een positief effect op het voorkomen van blessures en een sneller herstel ervan. Bovendien zit je lekkerder in je vel. Dat geldt voor zowel recreatieve als fanatieke (top)sporters. 

Intake en metingen

We starten met een gedegen intake. Dit is een open gesprek waarin we meer over je te weten komen. Ook doen we een aantal fysieke metingen om te kijken hoe je er op dat moment voorstaat. Met die informatie kunnen wij ons optimaal voorbereiden op de eerste training.

Trainingsplan

Tijdens de eerste sportspecifieke trainingssessie kijken we gericht naar kracht, uithoudingsvermogen, balans en stabiliteit. Dit zijn belangrijke meetpunten om een zo goed mogelijk trainingsplan op te stellen. De trainingen worden altijd aangepast op de intensiteit van jouw sporttrainingen, wedstrijden en persoonlijke doel(en).

Voeding en mindset

Naast de training ondersteunen wij je op het gebied van voeding en mindset. Stap voor stap gaan we op zoek naar de juiste balans in training, voeding en herstel. Buiten de trainingen kan je rekenen op onze coaching. Zo staat niets je meer in de weg om nog beter te presteren in je sport!

Clinic of workshop

Zou je graag aangepaste training willen aanbieden op jouw club of vereniging? Dat kan! Je kunt bij ons o.a. terecht voor korte- en lange trainingstrajecten, clinics en workshops. We komen graag met een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]