Sportspecifieke training

Heb je regelmatig te maken met blessures tijdens het beoefenen van je sport? Of wil je de sportprestaties verbeteren? Als (top) sporter kun je enorm veel voordeel behalen door middel van sportspecifieke (kracht)training. Tegenwoordig is het zelfs niet meer weg te denken uit het trainingsschema van de sporter.  

Testen, adviseren en begeleiden

Bij TrainBeter ben je op de juiste plek als het gaat om testen, adviseren en begeleiden ten aanzien van sportspecifieke training. Verschillende gebieden komen dan aan bod. Denk o.a. aan: balans, stabiliteit, flexibiliteit, (explosieve) kracht, coördinatie, reactie, wendbaarheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Natuurlijk is dit grotendeels afhankelijk van de sport en de wensen van de sporter. 

Sterke basis ontwikkelen

Wanneer je een sterke basis ontwikkeld van algehele sportfitheid, is de kans op blessures een stuk kleiner. Ook verloopt het herstel na inspanning of het oplopen van letsel veel sneller. De sporter kan er altijd voor kiezen om verder te specialiseren op bepaalde deelgebieden. Denk bijvoorbeeld aan krachtuithoudingsvermogen of startsnelheid.

Gratis proefles aanvragen   

Afgestemd op sporter

Elke sporter moet het maximale uit de training kunnen halen. Dat gaat alleen wanneer de training volledig is afgestemd op de sporter en zijn of haar sport. Een goede theoretische onderbouwing en de ruime praktijkervaring met het trainen en revalideren van (top)sporters, staan hierbij garant voor succes.

Recreatieve en prestatieve (top) sporters

Zowel recreatie als prestatieve (top) sporters kunnen bij TrainBeter terecht om hun sportspecifieke vaardigheden te verbeteren. Met het aanbieden van effectieve en bewezen (kracht)training programma’s en trainingsmethodes, kan het niveau van de sporter naar een hoger niveau gebracht worden.

Personal trainingsstudio

Om de sporter optimaal te kunnen begeleiden, wordt er gewerkt vanuit een Personal trainingsstudio in Breda. De studio bestaat uit een grote functionele ruimte en een aparte krachtruimte. Het is kleinschalig en persoonlijk, waardoor de sporter in alle rust onder begeleiding kan trainen. Verder zijn alle faciliteiten voor maximale conform aanwezig.

Begeleiding bij TrainBeter

Voor veel (top)sporters werkt de begeleiding bij TrainBeter als een echte eyeopener. Er ligt een duidelijke nadruk op het ontwikkelen van een goede techniek. Dat betekent veel aandacht aan een goede houding en ademhaling. Je leert dus hoe je beter (effectiever en slimmer) kunt trainen. Zo kan de sportprestatie naar een volgend niveau worden gebracht. De kans op blessures is bovendien vele malen kleiner! Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Je kunt me bereiken op 06-14227133. Of stuur een e-mail naar info@trainbeter.nl.