+31 6 14227133 [email protected]

Sporten in Breda

Effectieve en persoonlijke begeleiding bij het sporten!

Sporten Breda

Sporten in Breda? In ons Personal Fitness Centrum leer je beter te sporten. Het overgrote deel van de sporters in Breda, traint op een verkeerde manier. Resultaat blijft daardoor uit en er ontstaan zelfs blessures. Dat is zonde van de tijd, energie en het geld dat je investeert om te sporten. Waarom TrainBeter? Wij helpen je om effectief, resultaatgericht en blessurevrij te sporten. Op die manier is de inspanning veel nuttiger en bovendien ook veel leuker! Je kunt ook terecht voor fysiotherapie.

Sportmotieven

Motieven om te sporten in Breda kunnen bijvoorbeeld zijn: afvallen, spiermassa opbouwen, fitter worden en plezier beleven. Onze ervaren Personal trainers helpen je met goede en veilige oefeningen. Op die manier verbeter je o.a. kracht, uithoudingsvermogen en lichaamshouding. Je hebt meer motivatie en een stok achter de deur helpt je om wél te gaan sporten in Breda. Bovendien is de kennis en kunde die je opbouwt echt een investering voor je gezondheid.

Wil je effectiever leren sporten? Profiteer van de try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Sporten op elk niveau

Een beginnende sporter of al veel ervaring met sport? Dat maakt voor ons niet uit. We zijn een kleinschalige sportschool in Breda waar je op het eigen niveau kunt sporten. Bij Personal training staat het sporten volledig in het teken van jou en jou alleen. Met Small Group training sport je in een kleine groep met gelijkgestemden. Op die manier krijg je toch de persoonlijke begeleiding om het optimale uit de training te halen.

Alle sportfaciliteiten aanwezig

Sporten gebeurt bij ons op afspraak. Er is altijd een gecertificeerde Personal trainer of fysiotherapeut aanwezig. Geen overdrukke sportschool dus, maar een rustige en ontspannen omgeving waar je in alle rust kunt sporten. Alle faciliteiten zijn aanwezig om het behalen en behouden van je persoonlijke sportdoel(en) makkelijker te maken. Met een team van deskundigen word je op de beste wijze begeleidt bij het sporten. Wij zijn dan ook trots dit terug te zien in de ervaringen van onze sporters.

Voor het sporten tijdens daluren hebben we een speciaal abonnement. Liever zelfstandig trainen maar wel graag een trainingsprogramma? Kies in dat geval voor onze online coaching.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]