Resultaten

Waar gaat het mis?

Een grote groep mensen gaat wel naar de sportschool, maar haalt weinig of geen resultaten. Dit is frustrerend en totaal niet motiverend. In sommige gevallen ontstaan er zelfs blessures. De kans is groot dat je op een verkeerde manier traint en dat resultaat daardoor uitblijft. Dit is zonde, want het goed uitvoeren van oefeningen en daardoor daadwerkelijk spieren verstevigen, hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt alleen de juiste tools en kennis nodig om het toe te passen in de praktijk. Loop je op dit moment met rugklachten rond? TrainBeter heeft veel ervaring met rugklachten en helpt je om er snel en blijvend vanaf te komen.

Hoe haal je wél het gewenste resultaat? 

TrainBeter helpt je graag om het gewenste resultaat te halen. Je wordt opgeleid om oefeningen optimaal uit te voeren, maar zit niet vast aan een streng dieet. Door beter te trainen zie je een duidelijke progressie in o.a. lichaamshouding, kracht en uithoudingsvermogen. Een betere houding tijdens het trainen en deze structureel toepassen in het dagelijks leven vergroot het zelfvertrouwen en verbeterd het zelfbeeld. Beter trainen heeft dus zowel een fysiek als een psychisch effect. Lichaam en geest is veel meer in balans.

Ben jij klaar om beter te trainen?

Je bent nooit te oud om te leren. TrainBeter helpt jong en oud om beter te trainen met blijvend resultaat. In slechts enkele weken is het resultaat van trainen al zichtbaar. Waar de één graag wilt afvallen, wilt de ander juist op gewicht blijven. Doelen zijn uiteenlopend. Ik help je graag om je doel te behalen en je houding te verbeteren.

 Resultaat Ronald 5 weken


Resultaat Tom 4 weken


Resultaat Naomi

 

  • Het trainen in de sportschool zat, maar wel de motivatie? 
  • Meer uit je training halen, maar lukt het zelf niet? 
  • Wil je van bepaalde klachten af, maar heeft fysiotherapie weinig effect gehad?
  • Wil je wel resultaat halen, maar niet vastzitten aan een streng dieet?
  • Klaar met excuses verzinnen, maar bereid zijn er tijd voor te maken?
  • Niet meer futloos zijn, maar eindelijk echt lekker in je vel zitten?

Beantwoord je alle bovenstaande vragen met een ”JA”, dan zijn wij 100% een match. Als je 1 of meerdere vragen met een ”JA” beantwoord dan zijn we vrijwel zeker een match. Ik nodig je graag uit om langs te komen in de studio, als je er zeker van bent dat je de stap wilt zetten. Dan bespreken we wat je graag zou willen en komen we erachter waarom het nog niet is gelukt. Beter trainen gaat je helpen veranderen. Je zult versteld staan wat je zelf kunt. Trainen is goed, goed trainen is beter!

 

Aanmelden voor maximaal resultaat