+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Prinsenbeek

Profiteer van de try-out actie en leer effectiever trainen!

Personal training Prinsenbeek

Personal training in Prinsenbeek of omgeving? TrainBeter is hét Personal Fitness Centrum van de regio en ligt vlakbij Prinsenbeek. Met een team van deskundigen helpen wij mensen dagelijks met het behalen en behouden van persoonlijke doelen. Voorbeelden zijn: afvallen, conditie verbeteren, spiermassa opbouwen, revalideren en lekkerder in het vel zitten. Je traint bij ons in een ongedwongen en vertrouwde sfeer. Alle faciliteiten zijn aanwezig om je optimaal te begeleiden.

Voor elk niveau

Beginner of gevorderd, jong of oud, iedereen is welkom. Onze missie is om je beter te leren trainen. Het overgrote deel van de mensen in Prinsenbeek traint op dit moment onbewust verkeerd. Dat is zonde van de tijd, energie en het geld. Effectief, resultaatgericht en blessurevrij trainen is belangrijk om blessures te voorkomen. Wij helpen je om met minder training meer resultaat te halen. Zo houd je meer tijd over voor andere belangrijke dingen.  

Op zoek naar een Personal trainer? Profiteer van de try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Betaalbare persoonlijke begeleiding

Wij zijn van mening dat Personal training voor iedereen en dus ook voor mensen uit Prinsenbeek betaalbaar moet zijn. Om die reden hebben wij een speciale Personal training try-out voor je. Met deze actie krijg je 11 keer Personal training van een gecertificeerde Personal trainer, tegen een voordelig tarief. Als extra ontvang je voedingsadvies en een e-book met tips om beter te trainen. Dit traject is ideaal om te werken aan je persoonlijke doel(en). Het zal de investering waard zijn!

Andere begeleidingsvormen

Personal training is één van de diensten die wij aanbieden. Wil je liever begeleiding in een kleine groep? In dat geval is Small Group training interessant. Ben je woonachtig in Prinsenbeek, maar wil je alleen een persoonlijk trainingsprogramma als houvast? Het online coaching programma sluit hier naadloos op aan. In onze Private Gym werken we nauw samen met een fysiotherapeut. Zo behoort fysiotherapie dus ook tot de mogelijkheid.

Werk je onregelmatig of ben je om andere redenen soms vrij zijn in de middag? We hebben een speciaal abonnement voor Personal training tijdens daluren.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]