+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Oosterhout

Effectieve begeleiding in een rustige en moderne omgeving

Personal training Oosterhout

Personal training in Oosterhout of omgeving? TrainBeter heeft een eigen Personal Fitness Centrum dicht bij Oosterhout. Je kunt hier in alle rust trainen onder deskundige begeleiding. Elke dag helpen wij mensen bij het behalen en behouden van persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan: afslanken, spiermassa opbouwen, algehele conditie verbeteren en blessurepreventie. Personal training moet voor iedereen in Oosterhout betaalbaar zijn. Daarom hebben wij een speciale try-out actie voor je.

Effectief leren trainen

Het overgrote deel van de mensen dat in Oosterhout naar een sportschool gaat, traint verkeerd. Hoe komt dit? Te weinig kennis en kunde. Resultaat blijft daardoor uit en dat is zonde van de tijd, de energie en het geld. Ons team helpt je graag om effectief, resultaatgericht en blessurevrij te trainen. Het motto luidt dan ook: trainen is goed, goed trainen is beter. Je leert met minder training meer resultaat te halen. De try-out gaat je helpen om beter te presteren in de sportschool en erbuiten.

Starten met effectieve Personal training? Profiteer van de try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Voordelen private gym

Trainen in een moderne private gym heeft veel voordelen. Er zijn geen pottenkijkers. De training is volledig gericht op jou. Parkeren kan voor de deur. Er zijn geen wachtrijen. Bovendien kan je bij ons omkleden en douchen. Wel of geen muziek aan? Jij bepaalt. Het is ook prettig om te weten dat wij enkel met gediplomeerde Personal trainers werken. Zo houdt niets je meer tegen om het optimale uit de trainingen te halen.

Begeleiding in andere vormen

Wil je graag persoonlijke begeleiding, maar niet alleen? De Personal training try-out mag je ook samen met iemand anders doen. Toch liever trainen in een wat grotere groep, maar wel graag persoonlijke aandacht? Small Group training sluit hier volledig op aan. Woon je in Oosterhout, maar heb je enkel behoefte aan een op maat gemaakt trainingsprogramma? Kies dan voor online coaching. Een blessure of fysieke klachten? Fysiotherapie behoort ook tot de mogelijkheden.

Werk je onregelmatig of heb je om een andere reden in de middag wel eens vrij? Profiteer van korting op Personal training tijdens daluren.  

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]