+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Made

Profiteer van onze try-out actie!

Personal training Made

Op zoek naar een betaalbare Personal trainer in de omgeving van Made? Met onze try-out actie profiteer je van flinke korting en leuke extra’s. Je krijgt o.a. een e-book met tips om effectiever te trainen. Met een traject van 11 Personal training sessies werk je aan jouw persoonlijke doel(en). Dat kan bijvoorbeeld gaan om afvallen, spiermassa opbouwen, rugklachten verhelpen, algehele conditie verbeteren en lekkerder in je vel zitten.

Persoonlijke aandacht

Wil je beginnen met trainen, maar wil je eerst werken aan een goede basis? Ga je op dit moment wel naar een sportschool in Made, maar haal je niet het gewenste resultaat? Ben je de drukte, het wachten tot apparaten vrij zijn of het vinden van een parkeerplek beu? Er zijn verschillende redenen waarom je behoefte hebt aan persoonlijke aandacht en een rustige sportomgeving. Wat de reden ook is, wij hebben de oplossing.

Personal Fitness Centrum

In ons Personal Fitness Centrum train je in alle rust onder begeleiding van een gecertificeerde Personal trainer. Onze private gym biedt alles wat nodig is om je optimaal te begeleiden. We hebben ruim 120 m2 trainingsruimte. Na de training lekker douchen? Dat kan. Tijdens de try-out krijgt je niet alleen inzicht in technisch verantwoord trainen, we helpen je ook op weg met voeding. Wij zijn de stok achter de deur die je gaan helpen je doel(en) te behalen en te behouden.

Breed aanbod

Het grote voordeel is dat wij niet alleen Personal training aanbieden, maar o.a. ook Small Group training en online coaching. Bij dat laatste krijg je van ons een persoonlijk trainingsprogramma waarmee je zelfstandig kan trainen. Beide zijn nog voordeliger! Met ons uiteenlopende aanbod maken wij het voor iedereen in Made mogelijk om met onze Personal trainers aan de slag te gaan. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen in Made beter te leren trainen. Doe jij ook mee?

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]