+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Haagse Beemden

Haal meer uit de training in onze Private Gym in de Haagse Beemden!

Personal training Haagse Beemden

Personal training in de Haagse Beemden? TrainBeter heeft een eigen Personal Fitness Centrum met een ideale ligging in de Haagse Beemden. Dagelijks helpen wij mensen o.a. met: afvallen, spiermassa opbouwen, herstellen van een blessure en het verbeteren van de algehele conditie. Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal. Je hebt de ruimte voor jezelf en daardoor kan je in alle rust onder de beste begeleiding werken aan je persoonlijke doel(en).  

Waarom starten bij TrainBeter?

Het overgrote deel van de mensen in de Haagse Beemden traint verkeerd. Dit gebeurt onbewust. Helaas is het wel een belangrijke reden dat resultaat uitblijft en de motivatie na verloop van tijd verloren gaat. Gevolg? Zonde van de tijd, de energie en het geld dat je betaalt om te sporten in de Haagse Beemden. Wij helpen je om oefeningen veilig en effectief uit te voeren. Starten met Personal training bij TrainBeter betekent daadwerkelijk een investering voor de lange termijn.

Start met de try-out en profiteer van korting op PT en krijg leuke extra's!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

PT in Haagse Beemden

Personal training in Haagse Beemden is over het algemeen duur en lang niet altijd zinvol. Met de try-out brengen we daar verandering in. Je krijgt 11 keer PT tegen een voordelig tarief. Tijdens de Personal training try-out werk je aan de houding en ademhaling. Je leert hoe je effectief, resultaatgericht en blessurevrij kunt trainen. Ook krijg je leuke extra’s die je gaan helpen om meer uit de training te halen. Jong of oud, getraind of ongetraind, iedereen is welkom. Ben je er klaar voor?

Andere begeleidingsvormen

Liever niet alleen trainen? Small Group training betekent sporten in een kleine groep. Zo heb je toch de persoonlijke aandacht om alles uit de training te halen. Bovendien is dit nog voordeliger dan PT. Fysiotherapie heeft bij ons dezelfde insteek. Aandacht voor jou en effectieve spierversteviging. Enkel behoefte aan een trainingsprogramma? Kies dan voor online coaching. Onregelmatig werk en regelmatig ’s middags vrij? Bekijk dan zeker de mogelijkheden voor Personal training tijdens daluren.    

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]