+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Dongen

Wil je graag Personal training in Dongen of in de omgeving van Dongen? De private gym van TrainBeter is prima bereikbaar vanuit Dongen. Groot voordeel van het trainen in een Personal Fitness Centrum is de rust. Geen pottenkijkers, geen parkeerplek zoeken en gediplomeerde Personal trainers die jou echt verder helpen. Personal training betekent bij ons ook echt ‘’Personal’’. Ons doel is om je daadwerkelijk iets te leren. We willen je graag effectief leren trainen.  

Oefeningen goed uitvoeren

Afvallen, spiermassa opbouwen, revalideren van een blessure en algehele conditieverbetering. Elke dag helpen wij mensen bij het behalen en behouden van dit soort persoonlijke doelen. Wat staat bij ons voorop? Een oefening uitvoeren zoals deze ook bedoeld is. Op dat gebied ligt een groot probleem. Het overgrote deel van de mensen dat in Dongen naar de sportschool gaat, traint onbewust verkeerd. Wij helpen je kennis en kunde opbouwen waar je echt wat aan hebt.

Personal training kortingsactie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Kortingsactie Personal training

Een betere lichaamshouding, meer spierkracht, zelfvertrouwen energie. Dit zijn enkele gevolgen van beter (effectief en blessurevrij) trainen. Veel Personal trainers in Dongen laten je trainen. Wij leren je trainen. Met een speciale Personal training try-out leiden we je op om het optimale uit de training te halen. Hier staan 11 Personal training sessies voor met een TrainBeter coach. Na dit Personal training traject ben je prima in staat om zelfstandig en verantwoord verder te trainen.

Begeleiding op maat

Personal training tijdens daluren is ideaal wanneer je bijvoorbeeld onregelmatige werktijden hebt. Heb je wel behoefte aan persoonlijke begeleiding, maar liever in een kleine groep? Small Group training biedt veel voordelen. Last van fysieke klachten? Grote kans dat een betere trainingstechniek veel verschil zal maken. Fysiotherapie behoort ook tot de mogelijkheden. Woon je in Dongen, maar heb je alleen een op maat gemaakt trainingsprogramma nodig? Kies dan voor online coaching

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]