+31 6 14227133 [email protected]

Personal training Bavel

Ontdek alle voordelen van het sporten in ons exclusieve Personal Fitness Centrum

Personal training Bavel

Personal training in de omgeving van Bavel? TrainBeter heeft een exclusief Personal Fitness Centrum in Breda. De private gym is van alle gemakken voorzien en is bovendien zeer goed bereikbaar vanuit Bavel. Er werken bij ons enkel gecertificeerde Personal trainers die je helpen bij het bereiken van persoonlijke doelen zoals: afvallen, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, herstellen van een blessure en lekkerder in je vel zitten. Wij gaan hierbij voor een duurzaam resultaat.

Visie TrainBeter

Bij TrainBeter leer je allereerst hoe je veilig en effectief kunt trainen. Het overgrote deel van de mensen in Bavel traint namelijk verkeerd. Dat is zonde van de tijd, de energie en het geld dat wordt geïnvesteerd om te sporten. Wij helpen je oefeningen beter uit te voeren, zodat je er ook baat bij hebt. Daar hoort wat achtergrondinformatie bij. Je ontwikkelt dus kennis en kunde waar je de rest van je leven wat aan hebt. Echt een investering dus!

Starten met Personal training? Profiteer van de try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Personal training try-out

Personal trainers in Bavel zijn vaak duur en hebben niet altijd de kennis in huis om je gericht met de techniek te helpen. Met onze speciale try-out actie profiteer je van een flinke korting en krijg je leuke extra’s. De try-out bestaat uit 11 Personal training sessies met een van onze Personal trainers. De trainingen zijn flexibel in te plannen. Je traint in ieder geval zonder pottenkijkers en werkt in alle rust aan je persoonlijke doel(en). Bekijk ook zeker de ervaringen van anderen.

Andere diensten

Wil je graag de hulp van een Personal trainer, maar train je liever niet alleen? Bij Small Group training train je in een kleine groep en heb je toch de persoonlijke begeleiding die je zoekt. Woon je in Bavel, maar heb je alleen een houvast in de vorm van een trainingsprogramma nodig? Denk dan eens aan onze online coaching. Dit zijn slechts enkele diensten die wij aanbieden. Fysiotherapie en Personal training tijdens daluren behoren ook tot de opties.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]