+31 6 14227133 [email protected]

Personal training aan huis in Breda

Woon je in Breda of omgeving en ben je op zoek naar een Personal trainer aan huis? Bij TrainBeter is het mogelijk om te kiezen voor Personal training aan huis in Breda. In dat geval komt een van onze Personal coaches naar jou toe. Je wordt dan thuis geholpen bij het bereiken en behouden van je persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan afvallen, spiermassa opbouwen, rugklachten verhelpen en het verbeteren van de algehele conditie.

Voordelen PT aan huis

Personal training aan huis in Breda heeft zo zijn voordelen. Allereerst hoef je niet zelf op pad om te gaan sporten. Onze Personal trainer neemt al het benodigde materiaal mee. Met een TrainBeter coach heb je direct een stok achter de deur om onder de beste begeleiding te sporten. In alle rust trainen zonder pottenkijkers is ook wel prettig. Nog een voordeel is het trainen met los materiaal en eigen lichaamsgewicht. Een training is daardoor zeker niet saai.

Begeleiding op elk niveau

Wij bieden Personal training aan huis in Breda op elk niveau. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al ver gevorderd. Onze Personal trainers werken volgens de TrainBeter methode. Dat houdt in dat wij ervoor zorg dragen dat er op elk niveau effectief en resultaatgericht gesport kan worden. Dit doen we al ruim 7 jaar. Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bekijk via de link enkele ervaringen van mensen die bij ons trainen.

Voedingsadvies

Op het gebied van voeding ondersteunen wij je met persoonlijk advies en handig naslagwerk. Afhankelijk van je persoonlijke wensen stellen we een voedingsschema op. Strenge diƫten geloven we niet in. Je hoeft dus niet bang te zijn om niks meer te mogen eten. We gaan vooral aan de slag met de producten die je reeds tot je neemt. Vervolgens maken we de noodzakelijke aanpassingen zodat je fitter en gezonder kunt leven.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]