+31 6 14227133 [email protected]

Personal trainer Breda kosten

Wat zijn de kosten voor een Personal trainer in Breda? Dit vraag je jezelf ongetwijfeld af wanneer je behoefte hebt aan Personal training in Breda. Train je in een drukke sportschool of in een private gym waar je in alle rust kunt trainen? Het is erg belangrijk dat er wordt voldaan aan je persoonlijke wensen. TrainBeter heeft een eigen Personal Fitness Centrum. Enkele voordelen: geen drukte, gratis parkeren voor de deur, grote trainingsruimte, een douche en kleedkamer.

Effectief leren trainen

Het aanbod van Personal trainers in Breda is groot. Daarom is het goed om te weten wat je kunt verwachten als je voor een bepaalde Personal trainer in Breda kiest. Wij onderscheiden ons op het gebied van effectieve trainingstechniek. Waar het overgrote deel van de Personal trainers in Breda je laat trainen, leren wij je juist trainen. Je gaat onder deskundige begeleiding aan de slag met veilige en effectieve oefeningen. We brengen je kennis en kunde bij waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Betaalbare Personal training in Breda? Profiteer van onze try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Jarenlange ervaring

Welke houding moet je aannemen? Hoe moet je ademhalen bij een oefening? Wij schenken hier extra aandacht aan, zodat je het optimale uit de training haalt. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, dat maakt niet uit. Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van Personal training in Breda, kunnen wij op elk niveau een passende training aanbieden. Dat kost veel geld, denk je wellicht. Eerlijk is eerlijk, over het algemeen zijn de kosten voor Personal training in Breda hoog.

Personal training try-out

Wij hebben een speciale Personal training try-out actie. Je krijgt dan 11 keer persoonlijke begeleiding en werkt aan persoonlijke doelen zoals: afvallen, spiermassa opbouwen, herstellen van een blessure en de algehele conditie verbeteren. Naast de persoonlijke begeleiding krijg je bovendien leuke extra’s. Zo ontvang je bijvoorbeeld een e-book met tips om effectiever te trainen. Naast de try-out hebben we ook een aparte aanbieding voor Personal training tijdens daluren.

Andere begeleiding

Train je liever in een kleine groep, maar wel onder deskundige begeleiding? In dat geval is Small Group training interessant. Fysiotherapie behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de trainingsruimte op de begane grond heeft onze gediplomeerde fysiotherapeut zijn eigen behandelkamer. Alleen een houvast nodig in de vorm van een trainingsprogramma? Denk dan eens aan online coaching.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]