+31 6 14227133 [email protected]

Personal trainer aan huis in Breda

Op zoek naar een Personal trainer aan huis in Breda? Met TrainBeter ben je verzekerd van een professional die je helpt bij het bereiken en behouden van persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan gewichtsverlies, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren en het verhelpen van fysieke klachten. Onze Personal trainer neemt alles mee om je thuis zo goed mogelijk te begeleiden. We leggen je graag de voordelen uit van een Personal trainer aan huis in Breda.

Voordelen Personal trainer Breda

Een Personal trainer aan huis in Breda heeft meerdere voordelen. Onder begeleiding thuis sporten is prettig wanneer je geen pottenkijkers wilt. Een stok achter de deur helpt je weliswaar om te doen wat nodig is om je doel te behalen en te behouden. Personal training aan huis in Breda heeft bovendien het voordeel dat het extra flexibel is. De TrainBeter coach komt gewoon naar jou, dus je ziet niet met reistijd.

PT op elk gewenst niveau

Zowel voor starters als gevorderde sporters bieden wij Personal training aan huis in Breda. Jong of oud, op elk niveau weten wij een passende training te verzorgen. Onze missie is om je nog effectiever te leren trainen. Dat doen we door extra aandacht te besteden aan de juiste uitvoering van de oefening. Hier gaat het vaak bij mis wanneer mensen zelfstandig trainen. We helpen je weliswaar niet alleen met het trainen, maar ook met je voeding.

Begeleiding in voeding

Om zoveel mogelijk resultaat te boeken, brengen we je voeding ook in kaart. We berekenen je energiebehoefte door te gericht te kijken naar ruststofwisseling en (werk)activiteiten. Uiteraard is je energiebehoefte afhankelijk van persoonlijke doel(en). Wil je afvallen dan is een energietekort belangrijk. Wil je juist aankomen? In dat geval geldt een energieoverschot. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar geen zorgen. Onze TrainBeter coach legt alles in Jip en Janneke taal uit.

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]