+31 6 14227133 [email protected]

Krachttraining Breda

Krachttraining in Breda om fitter en sterker te worden? Dan ben je bij TrainBeter aan het juiste adres. Misschien bereik je op dit moment niet het gewenste resultaat, je mist de motivatie of hebt lichamelijke klachten. Natuurlijk kunnen er ook andere redenen zijn waardoor je niet het maximale eruit haalt. Het is bij krachttraining essentieel om met de juiste techniek te trainen. Weten wat je doet is ontzettend belangrijk voor het behalen en behouden van je persoonlijke doel(en).

Effectieve krachttraining

In ons Personal Fitness Centrum in Breda helpen wij mensen dagelijks met effectieve krachttraining. Ons motto luidt niet voor niets: trainen is goed, goed trainen is beter. In onze Private Gym is alles aanwezig om je optimaal te begeleiden. Je leert effectief, resultaatgericht en blessurevrij trainen. Op die manier word je niet alleen sterker, maar je verbeterd ook je lichaamshouding en krijgt meer vertrouwen in je lichaam. Daar heb je de rest van je leven profijt van! 

Krachttraining om fitter en sterker te worden? Profiteer van onze try-out actie!

  • Uitgebreide intake
  • 11 Personal training sessies
  • Effectief werken aan je persoonlijke doel(en)
  • Voedingsadvies
  • Lichaamsmeting (2x)
  • Boek: 12 tips om effectiever te trainen

NU voor €399,-

Voordelen van krachttraining

Krachttraining is voor iedereen belangrijk. Je stimuleert de stofwisseling en het houd je botten en spieren sterk. Dit zijn slechts enkele voordelen van krachttraining. Helaas trainen de meeste mensen op een verkeerde manier. Daardoor blijft resultaat uit en kunnen er zelfs blessures ontstaan. Dat is zonde van de tijd, de energie en het geld dat je investeert. Klaar om hier verandering in te brengen? Kies dan voor onze Personal training try-out.

Personal training try-out

De try-out bestaat uit een traject van 11 Personal training sessies. Tijdens deze persoonlijke sessies werk je aan je persoonlijke doel(en). Denk bijvoorbeeld aan: afvallen, spiermassa opbouwen, algehele conditie verbeteren en lekkerder in je vel zitten. We delen belangrijke kennis die je nodig hebt om beter te krachttrainen. Als naslagwerk ontvang je ons e-book met handige tips om effectiever te trainen. Bovendien krijg je een overzicht met voedingsadviezen.

Groepstraining en online coaching

Liever persoonlijke begeleiding in een groep? In dat geval is Small Group training interessant. Toch liever zelfstandig trainen, maar wel met professionele trainingsschema’s? Een online coach is dan ideaal als stok achter de deur. 

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]