+31 6 14227133 [email protected]

Herstellen van corona en fysieke klachten verhelpen bij TrainBeter

 

Ben je ziek geworden door het coronavirus? Als je lang in het ziekenhuis hebt gelegen is er over het algemeen een verlies aan spiermassa. Ook is de longfunctie vaak afgenomen. Door het littekenweefsel is het longweefsel minder rekbaar. De zuurstofuitwisseling in de longen gaat dan minder efficiënt. Gevolg is dat het ademhalen meer energie kost. In het dagelijkse leven heb je daar natuurlijk last van. Bij TrainBeter helpen we je om te herstellen van corona.

Fysieke klachten

Ben je zelf niet direct getroffen door het coronavirus, maar heb je wel (meer) last van fysieke klachten? Bijvoorbeeld omdat je meer thuis zit? Thuis werken kan ervoor zorgen dat je sneller vastzit of last hebt van je rug, schouder of nek. De klachten kunnen behoorlijk belemmerend werken in je dagelijkse leven. Minder actief zijn, een verkeerde trainingsaanpak, het leidt tot een afname van de spiermassa. Gelukkig is er wat aan te doen!

Longfunctie en spierkracht verbeteren

De longfunctie en spierkracht verbeteren is niet makkelijk. De conditie moet geleidelijk weer op peil worden gebracht. Verdere lichamelijke klachten kunnen daarmee worden voorkomen. Onze fysiotherapeut helpt je bij het goed herstellen van corona. Op die manier ben je weer snel in shape en klachtenvrij. De fysiotherapie bestaat uit een combinatie van kracht- en cardiotraining en mentale ondersteuning. Er wordt enkel gewerkt met een persoonlijk hersteltraject. Maatwerk dus.

Mentale ondersteuning

Waarom is mentale ondersteuning extra belangrijk bij het herstellen van corona? Uit ervaring weten wij dat een klacht niet alleen de fysieke, maar ook de mentale gesteldheid beïnvloedt. Het vertrouwen kan een deuk oplopen wanneer je beperkingen ervaart. Wij vinden het belangrijk dat je dat vertrouwen weer terugkrijgt in je lichaam. Een terugbelverzoek of afspraak inplannen? Dat kan. Ga hieronder direct naar de contactpagina om je aanvraag te doen.   

[do_widget id=grw_widget-2]

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]