+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapie Prinsenbeek

Fysiotherapie in de buurt van Prinsenbeek? Het Personal Fitness Centrum van TrainBeter bevindt zich op korte afstand van Prinsenbeek. We zijn een kleinschalige en onafhankelijke organisatie. Een standaardbehandeling duurt één uur. Dit betekent o.a. dat wij meer persoonlijke aandacht kunnen bieden. Daarnaast hebben we meer tijd om de oorzaak van de klacht op een actieve manier te behandelen.

Actief behandelen

Waarom actief behandelen? Rust en massage heeft een ontspannende werking. Let wel: over het algemeen is dat voor een kort termijn. Wij zijn van mening dat je meer baat hebt bij behandeling die op de lange termijn is gericht. Je wilt tenslotte echt van je klacht afkomen. Onze fysiotherapeut gaat daarom ook met je aan de slag in de trainingsruimte. Op de begane grond hebben we 90 m2 functionele trainingsruimte beschikbaar. Goed leren bewegen en oefeningen correct uitvoeren is een belangrijk onderdeel van blessurepreventie.

Voordelen fysio traject

Voor een fysio traject bij TrainBeter heb je geen verwijsbrief nodig. Doordat wij enkel op afspraak werken, is er veel flexibiliteit. In de avonden en weekenden wordt ook behandeld. Gedeeltelijke of volledige vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is in veel gevallen mogelijk. Op zoek naar een fysiotherapeut in de buurt van Prinsenbeek? In ons Personal Fitness Centrum werken we samen met jou aan een blijvende oplossing voor lichamelijke klachten.

Personal- en Small Group training

Heb je na het behandeltraject toch nog behoefte aan een stok achter de deur? Doordat wij ook Personal- en Small Group training aanbieden, kan je bij ons blijven trainen. Je traint dan nog steeds in alle rust onder begeleiding van onze coaches. We werken in een klein team en de lijntjes zijn kort. Alles gaat in goed overleg zodat we je op de best mogelijke manier kunnen begeleiden. Heb je op een later moment weer behoefte aan een fysiotherapie behandeling? Doordat alles onder één dak zit, is die afspraak zo gemaakt.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]