+31 6 14227133 [email protected]

Fysiotherapeut Breda ZZP

TrainBeter is een toonaangevend bedrijf in Breda op het gebied van Personal training en fysiotherapie. We groeien hard en staan dan ook open voor een extra fysiotherapeut Breda ZZP. Je werkt zelfstandig maar bent onderdeel van een klein team vakmensen bestaande uit twee Personal trainers, één fysiotherapeut en één dieetcoach.

Personal Fitness Centrum

Als fysiotherapeut behandel je cliënten in ons Personal Fitness Centrum. De begane grond bestaat uit 90 m2 trainingsruimte met allerlei toestellen en losse materialen. Boven heb je een eigen ruimte van circa 15 m2 met behandeltafel en bureau. Bezoekers kunnen gebruik maken van de douche- en kleedruimte. Kortom, alles is aanwezig voor de best mogelijke behandeling.

Elkaar helpen en versterken

Bezoekers die bij ons trainen of behandeld worden, komen langs op afspraak. Elk teamlid heeft een eigen sleutel en 24/7 toegang tot de locatie. Met ieder een eigen expertise, vullen we elkaar onderling goed aan. Dit geeft ook de mogelijkheid om klanten naar elkaar door te verwijzen. Regelmatig komen we als team bijeen om van gedachten te wisselen en nieuwe ideeën uit te werken.

ZZP fysiotherapeut Breda samenwerking

Je werkt als fysiotherapeut Breda op ZZP basis. Dit houdt in dat je zelf actief werkt aan het opbouwen van je bedrijf. Natuurlijk verwijzen wij ook mensen door naar jou als dat nodig is. Optioneel kan je ingezet worden als Personal trainer voor reguliere trainingen. Heeft dit je interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar info@trainbeter om kennis te maken.

Beter resultaat van je trainingen?

Meld je hier gratis aan om het e-book effectiever trainen te ontvangen.

[mc4wp_form id=”1548″]